Gå til sidens hovedinnhold

Dette er klærne i 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis 2021

Det er Helly Hansen som beskytter deltakerne mot vær og vind. Her får du tak i klærne.

Vi møter en spektakulær blanding av ekstremsport og nasjonalromantikk i 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis.

Fra Sunnmørsalpene til Nordkapp skal kjendisene gjennom ikoniske utfordringer som klatring på Store Brekketind til padling langs Helgelandskysten. De tøffe utfordringene, det krevende terrenget og det varierte norske klimaet stiller ekstreme krav til klærne.

Det gjelder å ha klær som er tilpasset det du driver med. Årets kjendisdeltakere er kledd i Helly Hansen fra innerst til ytterst. Trikset er å kle seg lag på lag i henhold til vær og aktivitetsnivå.

Helly Hansens utviklere og designere har funnet frem til plagg som holder deltakerne tørre og varme under varierte og krevende forhold. Her har de laget en oversikt som viser hvilke plagg de bruker på sin ferd gjennom Norge.

Se hele kolleksjonen fra 71 grader nord her: MENN / KVINNER

Ytterlag

Skalljakker fungerer som et skjold mellom deg og elementene. Skulle det blåse opp eller plutselig begynne å regne er dette ytterplagget uvurderlig.

Takket være Helly Hansens egenutviklede Helly Tech-teknologi og denne sesongens banebrytende LIFA INFINITY-teknologi, beskytter skalljakkene ekstra godt mot vind og regn, samtidig som de puster godt.

Verglas infinity shell jacket

Dette er Helly Hansens første turjakke i det bærekraftige materialet, LIFA INFINITY-teknologi. De utmerkede vanntette og pustende egenskapene, holder deg beskyttet og komfortabel i all slags vær.

Her finner du den

Se flere skalljakker for menn / kvinner her.

Verglas Infinity Shell Pant

Til skalljakken bør du ha en matchende skallbukse. Denne er en robust og vanntett 3-lags skallbukse, også med nye LIFA INFINITY-teknologi som gir overlegne pusteegenskaper.

Her finner du den

Rapid Windbreaker Jacket

Beskytt deg mot vind og lett regn med en funksjonell vindjakke som kan pakkes ned i sin egen lomme. Denne jakken vil være tilgjengelig i første halvdel av mars.

Her finner du den

Se flere vindjakker for menn /kvinner her.

Verglas turpant

Den turglade bør eie en skikkelig turbukse som kan brukes året rundt. Denne er en komfortabel softshell-bukse som tåler tøffe utfordringer.

Her finner du den

Se flere turbukser for menn / kvinner her.

Mellomlag

En god isolasjonsjakke kan fungere som en suveren allround-jakke, og gjør det enkelt å regulere kroppstemperaturen. Passer bra både alene og som lag nummer to.

Odin Stretch Hooded Insulator

En varm og superlett isolasjonsjakke med stretchmateriale som gjør den myk og komfortabel. Den lave vekten gjør denne jakken perfekt på tur.

Her finner du den

Powerstretch Pro Glacier Hooded Jacket

En fantastisk fleecejakke laget med Power Stretch Pro-materiale fra Polartec. Varm, komfortabel og slitesterk. Denne jakken vil være tilgjengelig i første halvdel av mars.

Her finner du den

Se flere mellomlag for menn / kvinner her.

Innerlag/base layer

Helly Hansen fant opp det tekniske undertøyet på 1970-tallet, og siden den gang har de perfeksjonert LIFA-teknologien som er den unike ingrediensen i alt deres tekniske undertøy.

Det norske merket har utviklet flere ulike materialkombinasjoner som holder deg tørr og varm ved ulike aktivitetsnivå. Her kan du lære mer om hva som gjør Helly Hansens tekniske undertøy så unikt og effektivt.

HH Lifa Stripe Crew

Dette er den nyeste utgaven av LIFA – det originale, tekniske undertøyet fra Helly Hansen.

Det ikoniske designet med de klassiske stripene signaliserer suveren fuktighetskontroll, god pusteevne og lav vekt. Passer perfekt til intensive aktiviteter som klatring, padling og løping.

Her finner du den

HH Lifa Pant

Til Lifa-genseren kan du ha denne buksen i samme materiale. Teknisk undertøy til daglig bruk i krevende aktiviteter. Hurtigtørkende, ventilerende og superlett.

Her finner du den

Se flere base layers for menn / kvinner her.

SE FLERE AV KLÆRNE FRA 71 GRADER NORD:
MENN / KVINNER

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer