Gå til sidens hovedinnhold

Dette er Norges beste strømavtale over tid

Med denne avtalen får du svært billig strøm i minst et halvt år.

På Forbrukerrådets oversikt over strømavtaler er det nylig gjort endringer som har ført til at kortvarige avtaler er filtrert vekk i en egen oversikt. Det innebærer at det nå er lettere for forbrukerne å se hvilke avtaler som er billige over tid.

På toppen av listen over de billigste langvarige spotavtalene, som er den avtaleformen ekspertene anbefaler som den beste, finner man Agva Krafts avtale Agva Strømpris (per 22. mai 2020).

Med dagens strømpris blir avtalen gratis

Avtalen har en forventet månedspris på minus 33 kroner. Grunnen til at estimatet viser et minusbeløp er at Agva Kraft sponser strømmen med et avslag på 13,50 øre per kilowattime. Samtidig er strømprisen for tiden lav. Skulle prisen holde seg på dette nivået gjennom sommeren og høsten, vil du altså i praksis få gratis strøm i et halvt år dersom du bytter til Agva Strømpris nå.

Selv om avtalen betegnes som langvarig, er det ingen bindingstid på Agva Strømpris. Du binder deg altså ikke opp til en strømavtale dersom du slår til på Agva Krafts nye kampanje.

Her bytter du enkelt til Agva Strømpris

Kan spare 1300 kroner i måneden

De dyreste spotavtalene på markedet - både kortvarige og varige - har en anslått månedspris på nesten 500 kroner, så det kan være mye penger å spare på å bytte til Agva Strømpris.

En av fire strømkunder har også avtaleformen variabel, som Forbrukerrådet advarer mot ettersom den er så dyr. De dyreste variabelavtalene ligger på over 1300 kroner i måneden

- Den nye sorteringen på strømpris.no er en god løsning for prisbevisste forbrukere som ønsker å få oversikt over hvilke avtaler som er billige over tid. For deg som forbruker er det viktig å kjenne til at prisforskjellene øker til tross for rekordlave strømpriser, sier markedssjef Bjørn Arctander i Agva Kraft.

At Agva Kraft kan garantere kundene sponset strøm i et halvt år forklarer Arctander med måten selskapet prioriterer markedsføringsbudsjettet på.

- Vi mener det er langt bedre å la kundene få glede av markedsføringskronene våre enn at vi bruker dem på dyr TV-reklame. Med avtalen Agva Strømpris har du en unik mulighet til å få svært billig strøm helt frem til høsten, fortsetter han.

Når den sponsede perioden er ferdig, går man over på en avtale med vanlig markedspris.

Her kan du bestille Agva Strømpris

Høy score på Trustpilot

Agva har fått 5000 anmeldelser på Trustpilot og scorer fire og en halv stjerne av fem mulige. Det er høyt til å være strømbransjen.

- Vi er stolte over de gode tilbakemeldingene vi får, og tar stor lærdom av det vi får av kritiske tilbakemeldinger. Trustpilot er en stor, uavhengig aktør, så vi setter stor lit til de tusenvis av anmeldelsene vi får derfra, sier Arctander.

Å bytte leverandør er enkelt og gratis

I dag er leverandørbyttet automatisert, og det er enklere enn noen gang å bytte til en billigere strømleverandør. Det nye strømselskapet tar seg av alt det praktiske ved bytting, og det koster ingenting å skifte leverandør.

*Månedsprisen på minus 33 kroner er det beløpet Strømpris.no har estimert at Agva Strømpris vil koste for en enebolig i Bergen på 200 kvadratmeter med dagens strømpris. For en leilighet på 69 kvadratmeter i samme by vil månedsprisen bli minus 12 kroner. Nettleie fra nettleverandøren kommer i tillegg.

Her bytter du enkelt til Agva Kraft Strømpris