*Nettavisen.*

Dette er sekken politiet bruker på oppdrag

Reklame
Milrab Alpha brukes av norsk politi på oppdrag.

Milrab Alpha er en av sekkene norsk politi bruker under utrykning.

Smarte funksjoner, avansert bæresystem, god plass og vannavstøtende materiale har gjort Milrab Alpha til en bestselger.

21.07.20 11:23

En av sommerens største salgssuksesser hos Milrab er nettbutikkens egen tursekk Milrab Alpha. Sekken rommer 90 liter og er konstruert for at brukeren skal ha optimal bærekomfort og til enhver tid ha enkel tilgang til innholdet i sekken.

Milrab Alpha har forsterkede sømmer, robuste og vanntette glidelåser og UTX-klips, noe som gjør at den tåler svært tøffe forhold og mye bruk. Sekken har i tillegg en forsterket bunn i PVC slik at den kan stå på fuktig underlag over tid og allikevel holde innholdet tørt. Vanntette glidelåser og et vannavstøtende hovedmateriale gjør også sekken godt egnet under fuktige forhold.

Spesialtilbud for Nettavisens lesere: Få 25 % rabatt på Milrab Alpha med koden NA25.

Sjekk ut alle tursekker som er på tilbud på Milrabs sommersalg

Sekken brukes av norsk politi

Det er to lokkåpninger på forsiden til sekken som gir tilgang til hele eller deler av hovedrommet. Den har også vanlig åpning fra topp hvis man ønsker tilgang ovenfra.

Sekken er så solid, avansert og komfortabel at den benyttes av politiet og diverse organisasjoner. Men den fungerer også fint som tursekk for private friluftsentusiaster.

Du kan lese mer om de smarte løsningene og det avanserte bæresystemet her.

Spesialtilbud for Nettavisens lesere: Få 25 % rabatt på Milrab Alpha med koden NA25.

Klikk på bildet for å forstørre. Milrab Alpha

Sekkene Milrab Alpha og Milrab Patrulje brukes både av politiet og privatpersoner.

Sjekk også ut sekken Milrab Patrulje, en mindre modell som også brukes av politiet og diverste organisasjoner.

Kundene elsker sekken

Milrab melder at de har solgt flere hundre Alpha-sekker de siste ukene, og tilbakemelding fra kundene er svært positive. Her er et utvalg:

Jeg har hatt denne sekken i noen år og er strålende fornøyd. Har gått lengre turer med opp mot 40 kg oppakning. Har selv prøvd Norrønas 120 liter og synes denne her gir mye mer for pengene. Det eneste som er litt negativt, er at sidelommene ikke kan omgjøres til dagssekk, men dette gjør ikke så mye.

Den er utrolig god å ha på ryggen når den er tilpasset, og det flytende hoftebeltet gjør at det ikke er slitsomt å gå langt med tung oppakning. Den er også veldig lett å komprimere for å minimere unødvendig bevegelse. Alt i alt en strålende sekk verdt pengene for de som ferdes i kupert terreng i flere dager.
Eldar Østli, 18.07.2020

Har prøvd sekken på tur, og det er utrolig bra og solid sekk med mange fine løsninger og stor hovedrom og romslige lommer. Den kan lett utklasse flere sekker som er mye dyrere! Kjempefornøyd!
Jamil, 14.05.2020

Helt super sekk! Nesten identisk den jeg hadde i militæret for et par år siden, men med noen ekstra finesser!
Torbjørn, 23.03.2020

Funker svært godt til å bære tungt gjennom skog og mark. Veldig praktisk med alle festemuligheter og romslige lommer både i hovedrom, lokk og sidelommer. Sitter godt på ryggen, men kan være vanskelig å ta av seg om man har gått langt med tung oppakning (gjør litt vondt i skuldrene når man mister støtten). Totalt sett en fantastisk sekk!
Benjamin, 25.07.2019

Spesialtilbud for Nettavisens lesere: Få 25 % rabatt på Milrab Alpha med koden NA25.

Sjekk ut alle tusekkene som er på tilbud på Milrabs sommersalg

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.