*Nettavisen.*

Dette gir du til morsdagen

Reklame
 

Foto: Getty Images

Her er 12 fine gavetips til mor.

03.02.20 10:21

Søndag 9. februar skal mor få litt ekstra oppmerksomhet, og det trenger absolutt ikke å være en dyr affære. Det er flere måter å vise at man setter pris på mamma. Her er noen gavetips til deg som er på utkikk etter gave til morsdag.

Se stor oversikt over gaver til mamma her.

Hjemlevering av blomster

En klassisk gave til mor er jo en blomsterbukett levert på døren. Dette kan gjøres via Euroflorist eller Interflora.

Gjør gaven enda mer spesiell med en tilleggsgave - som for eksempel denne kule vasen fra Jonathan Adler.

Klikk her for å bestille blomster.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Morgenkåpe fra Missoni

Alle kvinner trenger en deilig morgenkåpe. Tenk at denne skal de ha i flere år, og skal mest sannsynlig gå med nesten hver dag. Morgenkåpen fra italienske Missoni er på ønskelista til mange.

Kapre deg morgenkåpen fra Missoni her.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Klassiske sneakers

Det er lurt å gjøre innkjøp på hvite sneakers allerede nå. Våren er her før du vet ordet av det. Disse fra Stan Smith er ikoniske, og du får dem på salg hos Stylepit!

Kjøp skoene her.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Vintage-veske

Gi en ekstra spesiell gave til mor! Hun har vel vokst opp med merker som Chanel og Louis Vuitton hun også. Hos Miinto finner du flere vintage vesker fra ikoniske merker.

Klikk her.

Klikk på bildet for å forstørre.  


Et opphold på spahotell

Det er viktig å senke skuldrene. Kjøp et opphold for to pers - enten det er med deg eller en annen hun er glad i. Er du i tvil, kan du også kjøpe et gavekort her.

Se alle spahoteller i Norge her.

Zenkuru trådløs ryggmassasje

Det er ikke rart at de fleste mødre har vond rygg med tanke på stress og alderdom. Denne trådløse puten fra Zenkuru er en vinner. Ryggen kan masseres uansett hvor man er.

Aldri hør mor klage igjen! Sjekk ut apparatet her.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Fotobok

Du finner ikke en mer personlig gave enn en fotobok. Finn frem mobilbildene med mor, og sett sammen alle minnene i én bok. Hos Fotoknudsen er det også muligheter for å lage kopp med bilde eller fotokalender.

Lag en personlig gave hos Fotoknudsen her.

Duftlys fra Wedgwood

Alle mødre sverger til duftlys. Særlig når de kommer i en fin forpakning.

Sjekk det store utvalget av duftlys her.

Klikk på bildet for å forstørre.  


Opplevelsesgave fra Youwish.no

Har mor alt? Velg blant 500 flotte opplevelsesgaver. Denne gaven vil hun garantert huske. Du kan skreddersy gaven akkurat slik du vil, og legge til en personlig hilsen.

Se alle opplevelsesgavene her.

ww

Sportsklokke fra Suunto 5 G1

En sporty mor som liker å prestere trenger en sporty klokke. Populære Suunto har lang batteritid, og er proppfull av programmer for utallige sportsaktiviteter, samtidig som den holder oversikt over søvn, stress, skritt og kalorier.

Få tak i klokken her.


9788283131284

En gi og få tilbake bok

Du slår aldri feil med en god bok. "Min mamma" er en flott gave - du gir den bort til mor og får hennes historie tilbake. Ellers kan du finne et større utvalg av bøker til morsdag her.


Her får du tak i boka.

Verdens største vinglass

Dette vinglasset rommer 2,25 liter! Det vil si en hel vinkartong eller tre flasker med rødvin. Hvis du ikke orker det på egenhånd, kan du alltid dele med dine venner.

Kjøp vinglasset her.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag