*Nettavisen.*

Dette trenger du til hagen

Reklame
hageoppbevaring

Du kan enkelt holde orden på uteplassen og dine eiendeler med smarte løsninger for oppbevaring. Foto: (byggmax.no)

Du kan enkelt holde orden på sykler og redskaper med smarte oppbevaringsløsninger.

22.06.20 14:22

Det er ikke så stor innsats som skal til for å gjøre det ryddig og fint i hagen. Du kan enkelt holde orden på uteplassen og dine eiendeler med smarte og praktiske løsninger for oppbevaring.

Lagringbod

Klikk på bildet for å forstørre. lagringsbod

En lagringsbod passer til oppbevaring av både sykler og redskaper. Foto: (byggmax.no)

En lagringsbod er perfekt til oppbevaring av både familiesykler, hagemøbler og redskap. Denne lagringsboden er stabil og stor nok med bred dør og pulttak, som gir et moderne preg. Den leveres i deler som enkelt skrus sammen. Gulv er også inkludert.

Du finner lagringsboden her

Carport

Klikk på bildet for å forstørre. carport

Carporten beskytter bilen din mot snø, is og regn.  Foto: (byggmax.no)

Carport er en smart ting å ha da den beskytter bilen din mot snø, is og regn. Denne carporten på 11,7 m² krever ikke byggesøknad som frittstående. Leveres i byggesett som du selv monterer ved hjelp av bruksanvisning. Denne modellen er med takpapp som gir en god beskyttelse for taket.

Du kan lese mer om carporten her

Sykkelskur

Klikk på bildet for å forstørre. sykkelskur

Med et sykkelskur ser det straks mye ryddigere ut. Foto: (byggmax.no)

Har familien mange sykler til både store og små, som ofte ligger slengt over hele eiendommen? Med et sykkelskur ser det straks mye ryddigere ut. Det er ekstra praktisk når vinteren kommer, så slipper du å utsette syklene for vær og vind. Dette solide og trendy sykkelskuret fås i to varianter med eller uten dobbeldør og er perfekt til oppbevaring av både familiesykler, hagemøbler og redskap.

Du finner sykkelskuret her

Sjekk det store utvalget av hageoppbevaring her

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag