Gå til sidens hovedinnhold

Din turkamerat i sommer: Sekken fra Osprey

Nå får du 20 prosent rabatt på alle sekker fra populære Osprey.

Stilig design, fantastisk passform og svært høy kvalitet. Det er få stikkord for å beskrive de populære sekkene fra Osprey.

Merket ble etablert i 1974 i Santa Cruz, California av Mike Pfotenhauer. Det startet med håndsydde ryggsekker etter kundenes ønsker og behov. Etterhvert ble firmaet flyttet til Dolores i Colorado i 1990.

Det er 20 prosent på alle tursekker fra Osprey. Sjekk kampanjen her.

De er de første som brukte teknikken med ventilerende nettpaneler i sine ryggsekker. 2005 designet de dessuten en helt ny type ryggsekk som former seg etter bærerens kropp.

Mange av sekkene har et drikkesystem som passer for flere sportslige aktiviteter som klatring, sykling, vandring og skikjøring. Praktiske funksjoner som egne lommer for mobil, nøkler og feste for sykkelhjelm, gjør turen din så behagelig som mulig.

Det er særlig tursekken Talon som er populær - designet for dagsturer og trening.

Her er noen populære varianter.

Til sykkelturer og lange turer: Osprey Talon 11

Invotavtive løsninger som feste for vandrestaver, sykkelhjelm,kompresjonsstropper og enkelt feste for isøks. Foran på sekken er det plassert en elastisk strikk slik at du enkelt kan ta av og feste jakken i sekken.

Her finner du den

Allsidig tursekk: Talon 26

Det nye ryggpanelet er utviklet med horisontale kanaler for å gjøre at sekken kan være fleksibel vertikalt mens den holder seg flat horisontalt, selv når sekken er helt full.

Her finner du den

For korte turer: Talon 6

Med plass til to vannflasker, en jakke, telefon og turproviant, er denne oppdaterte versjonen av Talon 6 en vinner for korte eventyr og turer med høyt tempo.

Her finner du den

For løpeturer: Osprey Duro

Duro 15 er en løpesekk med stor kapasitet, designet for langdistanseutøvere som trenger plass til vann, klær, mat og utstyr.

Her finner du den

Les også

De raske løpeskoene med karbonplate

Les også

Den perfekte, hvite t-skjorten