*Nettavisen.*

Disse 9 kuppene gjør du på salget hos Bakeren og Kokken

Reklame

Foto: Bakeren og Kokken

Nå kan du handle kjøkkenutstyr av høy kvalitet for en liten penge.

05.08.19 09:40

Kjøkkenutstyr føles alltid som et tiltak å handle inn, og det er kanskje noe man heller ønsker seg i gave. Det hele blir litt lettere når man vet at Bakeren og kokken har opptil 80 % rabatt på massevis av varer.

Se hele salget her!

Sjekk også salget hos Christiania Glasmagasin.

Bakeren og Kokken er en av Nordens største nettbutikker innen kjøkkenmaskiner og kjøkkenredskap. De fokuserer på "kunnskap, kvalitet og glede på kjøkkenet". I deres nettbutikk finner du kvalitetsredskap til kjøkkenet fra merker som Global, Le Cruset, og KitchenAid. Disse merkevarene finner du også på salg nå!

Klikk her for å se Nettavisens oversikt over alle sluttsalgene.

Kjøkkenmaskin fra KitchenAid

Klikk på bildet for å forstørre.

Denne alt-mulig-maskinen gjør matlagingen til en lek. Har du denne på kjøkkenet vil du ikke tenke to ganger før du bestemmer deg for å lage noe fra bunnen av. Den følger med flere type visper som gjør at du kan bruke den til alt.

  • Ballongvisp: til visping av egg og fløte
  • Eltekrok: til å elte pizzadeig, brøddeig eller bolledeig
  • Flatvisp: til tyngre jobber som potetmos

Kjøp maskinen her og spar over 2500 kr!

Vakumpakker

Klikk på bildet for å forstørre.

Med denne geniale dingsen kan du forlenge holdbarheten på dine råvarer med opptil 5 ganger den normale livslengden. Bruker du denne etter du har vært på storhandling eller etter en stor middag kan du skåne miljøet og lommeboken. Trykk her for å se produktet.

Vannkoker fra LeCruset

Klikk på bildet for å forstørre.

Visste du at de fleste teposer med liten skrift beskriver hvor temperert de vil ha vannet sitt? Hvis vannet er varmere enn det det skal være blir teen fort bitter, og vannet bør faktisk aldri være kokende. Med denne tekokeren kan du sette den perfekte temperaturen for teen din. I tillegg ser den jo helt nydelig ut!! Kjøp den her på 40 % rabatt

Barletta Pour Over Glass

Klikk på bildet for å forstørre.

Med denne kaffetrakteren trakter du for hånd, metoden skal maksimere smaken på kaffen din. Det er en enkel prosess som gjør at du virkelig vil sette pris på kaffekoppen din. Kok opp vann til rett under 100°C og hell det veldig sakte over kaffefilteret med kaffe i, dette tillater kaffebønnene å "blomstre ut". Kjøp kaffebryggeren her!

Marcato Pastamaskin

Klikk på bildet for å forstørre.

Dette pastasettet kommer med tillegg for spaghetti, ravioli og tagliatelle. At folk flest kjøper pastaen sin ferdig i butikken er helt merkelig, når man tenker på hvor enkelt det egentlig er å lage pasta. En pastadeig (hvetemel og egg) er laget på 1-2-3, og etter du har kjørt den gjennom maskinen trenger den bare å koke et par minutter før den er klar til servering. Og det smaker bedre! Kjøp din pastamaskin her.

Her kan du se hele salget til Bakeren og Kokken, med opptil 80 % rabatt på en rekke varer!

Knivsett fra Global

Klikk på bildet for å forstørre.

Bakeren og kokken har faktisk Norges største sortiment av produkter fra Global, og nå er mye av det på salg, inkludert dette klassiske knivsettet. Settet inneholder kokkekniv, brødkniv, grønnsakskniv, allkniv og skrellekniv. Kjøp det her og spar over 2000kr!

Robust stekepanne fra Tefal

Klikk på bildet for å forstørre.

Denne stekepannen er laget av rustfritt stål med nonstick-belegg og den røde flekken i midten viser når pannen har nådd riktig steketemperatur. Kjøp den her og det blir lenge til du må bytte ut stekepannen din! Kjøp den her for kun 389 kroner.

Le Creusets signaturgryte

Klikk på bildet for å forstørre.

Denne klassiske støpehjernsgryten er perfekt for matlaging, og like perfekt å servere maten i. Gryten gjør matlagingen lettere, og materialet gjør at matrester lett skylles av i etterkant. Få den her på 50 % rabatt!

Le Creuset Kvernsett

Klikk på bildet for å forstørre.


Dette krydderkvern-settet kan brukes til matlaging og settes ved bordet, som alle Le Creusets produkter. De er laget av Akryl, noe som gjør kvernene holdbar ved komfyren. Kjøp kvernene her for å krydre både maten og interiøret ditt!

Klikk her for å se hele salget på Bakeren og Kokken!

Dette er bestselgerne hos Bakern og Kokken nå:

Kaffebrygger fra Cafflano

Elektrisk bordgrill fra Electrolux

Knivsett fra Victorinox

Luftfrityrkoker fra Princess

Rund gryte fra Le Creuset

Pastamaskin fra Marcato

Espressomaskin fra Sage The Barista

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.