*Nettavisen.*

Disse fine lampene er på salg nå

Reklame
 

Lys opp hverdagen med disse lampene - nå til en billig penge!

13.08.20 21:10

Vi er heldige i Norge som har en så lys sommer, det er nesten så man kan gå hele dagen uten å slå på en eneste lampe. Lampene våre har fungert mest som dekor i seg selv de siste månedene, men er mørketiden her og tiden er kanskje inne for å fornye litt?

Visste du at Lampemesteren har et stort utvalg av designerlamper på salg? Trykk her for å se salg på lamper fra Kartell, Louis Poulsen, Verpan og mye mer!

I disse nettbutikkene får du lamper på salg nå:

Lampemesteren: Her finner du de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i toppklassen. Utsalget her gir deg virkelig muligheten til å sikre deg et kupp av en lampe.

Ellos: På Ellos finner du lamper og belysning i alle former og farger til alle rom i huset. Nettsiden har opptil 70 % rabatt på massevis av varer.

Våre favoritter

Belysning er noe av det viktigste som gjør et rom. De riktige lampene kan gi en varm og lun stemning, men også få rommet til å virke større. Dessuten har vi en lang mørk vinter foran oss. Akkurat nå er det salg på massevis av lamper, og vi har plukket ut våre favoritter.

Taklamper

Taklampen er muligens det viktigste elementet i alle rom i hjemmet. Lampen kan være med på å styrke interiørvalgene dine i resten av rommet, eller du kan velge en som leker med kontraster i rommet. Disse fire er alle karakteristiske lamper som setter et stilfullt preg i ethvert rom.

Klikk på bildet for å forstørre. taklamper

Diablo - Arigato - Raad

Bordlamper

En bordlampe kan fungere som en praktisk belysning på pulten eller nattbordet, men passer perfekt som dekor i gangen eller på vegghyller.

Klikk på bildet for å forstørre. lamper

Krem Terazzo - Hvit Marble Light - Messing bordlampe - Svart matt

Gulvlamper

Gulvlampen er perfekt ved siden av sofagruppen, lesestolen eller i hvilket som helst hjørne av rommet. En enkel gulvlampe er uansett stor og gjør mye med rommet den er i.

Klikk på bildet for å forstørre. gulvlamper

Rund kuppel-lampe - Sort/messing - Helsort - Messinglampe

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.