*Nettavisen.*

Disse geniale brikkene gjør at du aldri mer mister noe

Reklame
Bilde av mobiltelefon med Tile-app, og Tile-dingser

Det er ikke alltid lett å holde styr på hvor alt er, og timevis med leting kan nå enkelt forsvinne med noen små dingser.

30.10.19 09:24

En app. Noen små dingser koblet til med bluetooth, og du vil sannsynligvis aldri mer miste ting du virkelig er glad i.

2,7 centimeter i diameter er de små Tile-dingsene som enkelt klistres på sykler, kameraer, fjernkontroll, lesebrett eller andre ting du virkelig ikke vil miste.

Klikk på bildet for å forstørre. Bilde av dingser med Tile

Du kan feste Tile på en mengde av dine ting, og alt kontrolleres - eller finnes igjen - med en og samem app.


Ting glemmes igjen hjemme, selv om du er overbevist om at du har lagt dem ned i vesken. Eller så tar de et dypdykk ned i esken med leketøy når treåringen herjer i stuen? Noen ganger har fjernkontrollen selv klart å bevege seg mellom putene i sofaen, og flere timer med lesing vil ikke hjelpe på å finne dem.

Klikk her for å bestille den geniale dingsen

Tile, som dingsen heter, bruker bluetooth, og du åpner en enkel app på telefonen for å finne tingene. Klikker du på at du vil finne den gir den lille knappen fra seg en høy lyd, og på 1-2-3 har du tingene tilbake.

Det hele fungerer også den andre veien. Har du mistet telefonen, men har fjernkontrollen til TV'n med en Tilebrikke? Da trykker du bare på den og telefonen avgir pip!

Hva så om tingene blir stjålet?

Da er svaret Tile global network – hvis en av de mistede tingene dine dukker opp innenfor en annen Tile-enhets rekkevidde, får du GPS-koordinatene til der enheten din sist ble registrert. Tile har mer enn 5 millioner brukere over hele verden!

Les mer om Tile og bestill her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.