*Nettavisen.*

Disse hodetelefonene trenger du til høsten

Reklame

Foto: Getty Images

Forbedre musikkopplevelsen din med disse trådløse hodetelefonene til trening, arbeidsplassen og i hverdagen.

06.08.19 10:36

Trådløse hodetelefoner gir en musikkopplevelse uten floker. Høsten nærmer seg og det betyr en ny start for mye, det gjelder kanskje også de gamle hodetelefonene dine. Du har kanskje ikke tenkt over hvordan typen hodetelefon påvirker musikken du hører på, men disse hodetelefonene du trenger på jobben, til trening og på bytur.

Har du planer om å oppgradere tv og lydanlegg i hjemmet? Trykk her for å se hva du må bytte til.

Det er på tide å erstatte hodetelefonene du har liggende som skurrer litt på det ene øret. Fjern irritasjonsmomentet og start høsten med klar lyd.

På kontoret

Det kan være lett å bli distrahert på arbeidsplassen i dagens populære åpne landskap. Disse digresjonene kunne man vel godt vært foruten, og med svære hodetelefoner blir det åpenbart for kollegene rundt deg at du er opptatt.

Klikk på bildet for å forstørre.

Dette stilrene settet heter Beoplay 4 og kommer fra danske Bang & Olufsen. Har du noen gang opplevd å måtte ta av hodetelefonene fordi ørene blir helt klemt? Dette settet har høyt bærebehag, noe som betyr at du kan høre på musikk hele arbeidsdagen uten pauser. Sjekk det ut her!

Klikk på bildet for å forstørre.

Hodetelefonene fra Bose har vært populære i en god stund, og er kjent for en støyreduksjon uten like. Med disse kan du sone helt ut og fokusere 100 % på arbeidsplassen. De passer også bra på flyturen for å eliminere flystøyet eller på biblioteket som student. Kjøp hodetelefonene her!

På trening

Når du skal ut og løpe, eller gjøre styrke på treningssenteret, kommer trådløse hodetelefoner virkelig til bruk. Her har du ikke energi eller tålmodighet til å styre med kabler overalt. På trening må hodetelefonene ta minst mulig plass, men samtidig ha minimal sjanse for å dette ut og forstyrre økten.

Klikk på bildet for å forstørre.

Disse øreproppene fra JayBird sitter som et skudd, og gjør det lett å kose seg på trening. Svette og regn er ikke noe problem for disse, som også kommer med en egen equalizer app. Appen gjør at lydkvaliteten du får er best mulig. Kjøp dem her!

Klikk på bildet for å forstørre.

Disse rimelige høretelefonene fra Jabra er perfekte for din løpetur, med en innebygd løpe-coach kan du holde motivasjonen gjennom hele løpeturen. De er også resistente mot svette og regn. Trykk her for å sjekke ut de rimelige øreproppene!

På farten

Underholdning på gåtur, på vei til jobben eller på reise skjer mer og mer gjennom telefonen. Det har aldri vært lettere å sette på en podcast, lydbok, en video eller musikk på farten, og her er de beste høretelefonene. Med disse kommer du aldri til å kjede deg igjen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Apple sine trådløse hodetelefoner holder på å bli en klassiker. Med disse på ørene viser du at du er i tiden. Det kuleste med disse er at du lett kan hoppe inn i samtaler, og hvis du blir forstyrret går du ikke glipp av halve podcasten eller det nye favorittalbumet ditt, tar du den ene ut av øret stopper nemlig airpodsene å spille av. Her får du tak i dem.

Klikk på bildet for å forstørre.

Fra Bose kan du også kjøpe disse trådløse hodetelefonene, som har batteritid over 5 timer. Disse øreproppene har heller ingen ledninger seg, men det betyr ikke at du kommer til å miste dem, med en app kan du nemlig lokalisere øreproppene så lenge de har batteri. Trykk her for å sjekke dem ut.

Se hele utvalget av trådløse høretelefoner i Hi-Fi klubben sin nettbutikk her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag