Eksklusivt salg hos Høyer: Oppgrader sommergarderoben på budsjett

Reklame

Nå har Høyer toppmerker på opptil 40 prosent rabatt. Kapre deg årets kuleste plagg på salg!

08.07.19 15:37

Den populære luksusbutikken, Høyer, har nå tidenes salg på populære merker som Ganni, Pia Tjelta, FWSS og Samsøe Samsøe. Nå har du dermed en unik sjanse til å kapre noen av sesongens fresheste plagg til en sterkt redusert pris!

Sjekk også herreklær på salg hos Høyer.

Usikker på hva du bør investere i under Høyers sommersalg? Vi har saumfart nettbutikken deres og satt sammen en komplett sommergarderobe:

Kjoler

Omslagskjoler ser ikke ut til å gå av moten med det første; invester derfor i et av sommerens mest trendy plagg, som garantert vil være en hit neste sommer også.

Creative Collective - FWSS - Ganni

Overdeler

Klassiske, romantiske bluser finner vi i sommerkolleksjonene år etter år. Invester i en bluse med nøytral farge som du kan bruke til alle anledninger. Eller gå for en kul tee eller bluse i en fresh farge. Få frem sommergløden!

Tee fra Gestuz - Skjorte fra By Malene Birger - Bluse fra Pia Tjelta - Gul Bluse fra Pia Tjelta

Sko

Komfortable sandaler til sommerfesten og freshe sneakers til hverdags. Her er våre to sommerfavoritter på salg.

Skjørt

Lyse, sommerlige jeanskjørt kan brukes til alt. Årets største trend er uten tvil leopardmønstret skjørt. Nå kan du få denne fra Ganni til 30 prosent rabatt!

SAND - Ganni - Pamela olaskjørt - Sort fra Holzweiler

Gensere

Norske somre er ikke alltid varme og solfylte. Lette sommergensere er alltid et godt kjøp. Sleng på en strikket genser eller en collegegenser over skjørt og kjoler, så får du en feminin, men avslappende stil.

M.I.H Jeans - Blanche - Victoria Beckham

Vesker

Drømmen vår er oppfylt. Nå kan vi kapre oss designervesken på salg hos Høyer! De har rabatt på merkevesker som Chloé, Cala Jade og Shrimps. Disse luksusveskene kan du ikke gå glipp av.

Shrimps - See By Chloé - Cala Jade

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.