Gå til sidens hovedinnhold

Ekstremt tilbud på populær VPN-tjeneste

Med PureVPN kan du surfe sikkert og anonym og få tilgang til de amerikanske utgavene av strømmetjenestene. Nå får du VPN til en utrolig pris.

Stadig flere nordmenn skaffer seg et virtuelt privat nettverk, bedre kjent som en VPN-tjeneste. Kort forklart bruker man VPN til å surfe anonymt og sikkert på nett.

Du kobles til en server som normalt står i et helt annet land enn det du befinner deg i, og nettkommunikasjonen din kan dermed ikke spores tilbake til deg. Slik kan du ivareta datasikkerheten din ved å beskytte deg mot overvåking, hacking, svindel og andre farer. VPN er spesielt viktig hvis du er koblet på offentlig wifi.

SISTE SJANSE I DAG: Få PureVPN til 92 % rabatt frem til 20. desember

Få tilgang til amerikanske Netflix og Disney+

Sikkerhet er imidlertid bare én av mange fordeler med VPN. Ved å surfe via en amerikansk server, kan du få tilgang til den amerikanske versjonen av Netflix og andre amerikanske strømmetjenester. Disse har gjerne et mye større utvalg enn de norske versjonene, og du kan se premierer på populære filmer og serier lenge før lanseringsdato i Norge.

På tilsvarende måte kan du få tilgang til NRK og andre norske tjenester og programmet i utlandet ved å koble deg opp på en norsk server. Du kan også få tilgang til blokkerte sider og tjenester hvis du befinner deg i et land der myndighetene sensurerer internett.

Genialt hvis du er på utenlandsferie eller bor eller studerer i utlandet.

Populær tjeneste til 92 % rabatt - forlenget tilbud

PureVPN er en av de mest brukte VPN-tjenestene blant nordmenn. PureVPNs popularitet skyldes i hovedsak det gunstige prisnivået for tjenestene, høy fart, at man har til sammen 6500 servere i hele 140 land, og god brukervennlighet.

PureVPN har en score på meget sterke 4,8 av 5 mulige poeng på Trustpilot, noe som tyder på at kundene er svært fornøyde.

I forbindelse med Cyber Week tilbyr PureVPN utrolige 92 prosent avslag på en femårspakke, noe som innebærer at du kan surfe trygt og få alle fordelene med VPN i fem år for bare 0,82 dollar i måneden (totalt 54 dollar for 5 år).

Avtalen på 92 % rabatt er det beste tilbudet PureVPN noensinne har gitt. Det er eksklusivt for Nettavisens lesere, og du får det bare på enker i denne artikkelen.

Tilbudet er forlenget og gjelder frem til og med 20. desember.

Bestill PureVPN til tidenes laveste pris her!


Fakta om PureVPN

  • Med et abonnement på PureVPN kan du være innlogget på ti enheter. Dermed kan hele familien være sikret.
  • PureVPNs 256 bits krypterte sikkerhetsløsning holder bank-standard, noe som gjør det sikkert å han handle og utføre transaksjoner på nett.
  • PureVPN er kompatibelt med mer enn 20 typer enheter, deriblant smart-TV, spillkonsoller og rutere.
  • PureVPN har nettleserutvidelse for både Firefox og Chrome i ett og samme abonnement.
  • Du kan få tilgang til de amerikanske utgavene av ESPN+, HBO Now, Amazon Prime Video, Hulu US, Disney+, BBC iPlayer, IPTV og andre strømmetjenester.
  • Du kan strømme Netflix-versjoner fra land som USA, Storbritannia, Canada, Tyskland, Australia, Japan og Frankrike.
  • PureVPN følger bransjens standardprotokoller, som OpenVPN og IKEv2.
  • Med PureVPNs tripe sikkerhetsløsning (IP leak protection, DNS leak protection, og WebRTC leak protection) er du alltid sikker på nett.
  • Såkalt Port Forwarding og Dedicated IP add-ons gjør PureVPN perfekt for gamere.
  • PureVPN støtter Peer-to-Peer (P2P)-tilkoblinger.

Bestill PureVPN til tidenes laveste pris

Reklame

Vårens kuleste sneakers til herre