Ellevill pris på populært apparat for leggmassasje

Reklame

Nå kan du gjøre et kupp på det appstyrte massasjeapparatet Expain Relax Legs.

13.08.19 14:53

Expain er et norsk selskap som har spesialisert seg på å utvikle massasjeapparater og andre produkter som lindrer ulike former for smerter og plager i ledd og muskler.

Disse kvalitetsproduktene er i salg hos kjente kjeder som Power og Elkjøp, og en av bestselgerne er fot- og leggmassasjeapparatet Expain Relax Legs.

Det appstyrtet apparatet knar leggene og gir føttene en myk og rullende massasje. Er perfekt produkt for alle som sliter med stive og ømme leggmuskler.

Expain Relax Legs koster 2499 kroner hos Power og Expains egen nettbutikk, men nå i august kan du får apparatet til utrolige 997 kroner på sommersalget til nettbutikken Coolstuff.

Coolstuff har gratis frakt for dette produktet ettersom det koster mer enn 499 kroner.

Her få du tak i massasjeapparatet på tilbud!

- Salget har eksplodert
Ifølge markedsansvarlig Karoline Magnussen i Coolstuff går salget av ExpainRelax Legs over all forventning.

- Vi har lenge sett en trend i både fot- og benmassasjeapparater, men nå under vårt sommersalg har salget av dette apparatet eksplodert! Dersom man vurderer å investere i en slik maskin, er det nå man bør slå til med tanke på prisen, forteller Magnussen.

Her finner du flere massasjeprodukter på salg!

Massasje slik du ønsker det
For at leggene og føttene dine skal bli massert på nøyaktig den måten du vil, har Expain Relax Legs 12 roterende massasjehoder, varmefunksjon og mange forskjellige massasjeprogrammer å velge mellom. Dessuten har den en TENS-funksjon for slitne føtter med flere forskjellige programmer som kan forbedre blodsirkulasjonen ved hjelp av elektrisk nervestimulering.

De ulike programmene justeres via kontrollpanelet eller en egen app på telefonen din. Ved kontroll via smarttelefonen lagres også din brukshistorie slik at du kan sammenlikne med din smertelogg.

Her få du tak i massasjeapparatet på tilbud!

Klikk på bildet for å forstørre.

Når massasjeapparatet ikke er i bruk, kan det klappes sammen slik at det tar mindre plass i stua.


Her få du tak i massasjeapparatet på tilbud!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.