*Nettavisen.*

En ny og trendy versjon av bestselgeren Snug Rug

Reklame
 

Nå har den ettertraktede Snug Rug fått en etterkommer; Snug Rug Eskimo Hoodie. Denne versjonen er varmere og mer trendy.

06.02.20 21:27

Bestselgeren Snug Rug har brilijert kose-markedet lenge, og nå har det populære teppet fått en oppfølger - Eskimo Snug Rug. Dette er en enda varmere og mer kosete versjon av den tidligere Snug Rug. Nykommeren har flis innvendig, pels på kantene og lomme på magen.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Her får du tak i den nye Snug Rug Eskimo Hoodie!

Med dette teppet slipper du å anstrenge deg for å finne den perfekte kosestillingen . Snug Rug har nemlig hette og ermer. På denne måten får du armene fritt; du kan blant annet lese bok, spise og være på telefonen, uten å forstyrre kosen.

Har du noen gang funnet deg selv i noen av disse situasjonene...

- Du er under teppet og rekker ikke fjernkontrollen... eller potetgullet

- Du vil varme deg under teppet mens du leser en bok, men vil ikke strekke hånden ut i kulden

- Du fryser på ørene mens du varmer deg under teppet og ser på tv

- Du mister telefonen i sofasprekken når du legger den fra deg

Da bør du gå til anskaffelse av Snug Rug.

Kjøp den her!

Den nye versjonen har også vrangbord nederst på ermene så ikke genseren glir ned over hendene. Du får den ultimate kosegenseren i tre forskjellige farger, blå, grå og rosa.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Vintersalget har enda ikke sluttet på CoolStuff. Få med deg tilbudene før vintersalget tar slutt. Nå er det 80% rabatt på massevis av varer. Klikk her for å se hele salget!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag