*Nettavisen.*

Er dette tidenes smarteste dings til kjøkkenet?

Reklame

Noen ganger lages det så geniale ting at du lurer på hvorfor ingen har gjort det før.

04.09.19 22:07

En helt vanlig skjærefjøl trenger ikke å være det lenger. Chopbox er noe helt nytt, og et lite kinderegg av en greie.

Her får du to skjærefjøler i ett, men du får også veldig mye mer.

To knivslipere, digital timer, uv-lys, vekt og kanter som sikrer deg mot søl er bare noe av det du får i dette virkelig premium produktet.

Klikk på bildet for å forstørre.

I siden på skjærefjøla er det et UV-lys som du dreper 99,9 prosent av alle bakterier ved å ta kniven inn i. Det er likevel ikke det mest geniale.

Fjøla har også en vekt og en timer.

Klikk på bildet for å forstørre.

Om ikke det er nok kan du faktisk slipe kniven direkte på fjøla.

Fjøla er skikkeliv vanntett (IPX7), og kan faktisk holdes under ganske mye vann lenge. Batteriet varer i 30 dager, og lader seg fort opp igjen. Ikke rart de som har laget det sier de er en ny måte å lage mat på.

Fjøla er tilgjengelig amerikanske Kickstarter, og det betyr at man må få finansiert produktet før det produseres. Risikoen er at ikke alle produkter når målene sine.

Chopbox nådde sitt mål på 10 000 dollar etter 25 minutter. Nå er skjærefjøla oppe i 2,8 millioner finansiert av målet på 90 000 kroner. Noe som selvfølgelig betyr at all finansiering er i orden.

I butikken vil fjøla koste 1 791 kroner (med dagens dollarkurs). Er du rask kan du få dette til en langt lavere pris nå.

Du må bestille før den 18.oktober, og jo raskere du er - jo lavere pris får du. Skjærefjølene vil bli sendt ut i desember.

Her finner du skjærefjøla

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.