Gå til sidens hovedinnhold

Få bredbånd på hytta, i hagen eller hvor enn du er

Dårlig dekning på tur, på hytta eller lengst bort i hagen? Det kan løses.

La oss være ærlige - godt internett har blitt viktig, uansett hvor du befinner deg. Spesielt om du har håp om å få med deg familiens tenåringer på tur i sommer, eller om du for eksempel må jobbe litt mens du er på ferie (eller se på Netflix, det er også en gyldig grunn).

Her får du mobilt bredbånd du kan ta med på hytta, til seilbåten eller hvor det skulle være.

De fleste av oss har på et eller annet tidspunkt opplevd å desperat lete etter 4G på hytta. Eller 3G for den saks skyld.

Den tiden er forbi. Med mobilt bredbånd fra Ice kan du ta med deg nettet dit du vil - uansett om det er på hytta, ute i hagen hjemme, på favorittkaféen som mangler wi-fi eller på båten. Mobilt bredbånd velger optimal frekvens der du er, noe som gir et særdeles stabilt og raskt internett.

Sjekk dekningskartet her.

Enkelt å ta i bruk

Abonnementet inkluderer data rollover, som betyr at du tar med ubrukt data inn i neste måned. Genialt for deg som er på hytta noen ganger, og ikke trenger like mye data hver måned.

De tre første månedene får du halv pris på mobilt bredbånd fra Ice, noe som gjør det perfekt å teste i sommer. Du har også 30 dagers åpent kjøp, om du ikke skulle være fornøyd.

Les mer og bestill mobilt bredbånd her.