*Nettavisen.*

Få gratis strøm i hele sommer

Reklame
Hvis du slår til på det nye strømtilbudet til GNP Energy, slipper du å bekymre deg for strømprisen i sommer.

Hvis du slår til på det nye strømtilbudet til GNP Energy, slipper du å bekymre deg for strømprisen i sommer.

Med dette supertilbudet betaler du ingenting for strømforbruket ditt i tre måneder.

20.05.20 14:23

Tall fra Forbrukerrådets offisielle prisoversikt for strømavtaler, strømpris.no, viser at det stor forskjell på de billigste og de dyreste avtalene.

Har du for eksempel en av de dyreste variabelavtalene, må du ut med over *1300 kroner i måneden, mens de dyreste spotavtalene har en forventet månedspris på over 500 kroner.

Gratis strøm i tre måneder

Nå har strømselskapet GNP Energy lansert en ny kampanje kalt Sommer Strøm som gir deg gratis strøm i hele sommer. Gratisperioden gjelder i tre måneder, og du kan lese vilkårene her.

Det eneste du trenger å gjøre for å bytte til Sommer Strøm, er å fylle ut et enkelt skjema her. GNP Energy tar seg av alt det praktiske, også overfor din gamle strømleverandør.

Klikk her for å få gratis strøm i sommer

*Priseksempelene over gjelder estimerte månedspriser for eneboliger på 200 kvadratmeter i Bergen. Nettleie til lokalt nettselskap er ikke inkludert i GNP Energys strømtilbud.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag