Gå til sidens hovedinnhold

Få mest ut av vinteren med Anton Sports vintersalg

Vinteren varer ikke evig og det gjelder å nyte den mens du kan. Nå har Anton Sport tilbud på en rekke utstyr og klær til ski- og gåturer, alpinbakken og mer.

Anton Sport sitt salg kan vise til over 40% eller mer rabatt på populære merker som:

- Peak Performance

- Johaug

- J.Lindeberg

- Icebug

- Colmar

- Odlo

I tillegg har de 30% rabatt på alle alpinski og -støvler (untatt Stöckli) og 40% på alle langrennsski og -støvler. Under har vi samlet et lite utvalg fra salget deres, som gir deg rimelig kvalitetsvinterkos. Se hele salget her.

Peak Performance - Frost Down Hood

Denne funksjonelle og stilrene damejakken fra Peak Performance er satt ned fra 2800 kr til 1680 kr. I tillegg til å være lekker byr den blant annet på krage med fleecefor, vannavisende Pertex shell og andedunsisolasjon i en kompakt pakning.

Her kan du lese mer om Peak Performance-kunststykket.

Johaug - Accelerate Jacket

Hvis du liker å fortape deg i det feminine er denne jakken for deg. På produktsiden beskrives denne jakken som noe så lite beskjedent som "superfeminin". Med Johaug som frontfigur viser jakken at det går an å kombinere både det og en real vinnervilje.

Her finner du Johaug-jakken.

J.Lindeberg - Omar Wool Coolmax

Om du ikke får nok av ski og vil si i fra til verden rundt deg kan du stoppe letingen. Denne kule genseren fra J.Lindeberg får gitt beskjeden.

Her finner du den.

Icebug - Detour BUGrip® GTX

Icebug har klart å mestre kombinasjonen trygghet på føre og uføre. Den gir trygghet på is, men gjør seg ikke bort på fortau og andre underlag. Dette og en hel haug av andre kvaliteter Icebug-skoen har kan du lese mer om her.

Colmar - Embossed Hat

I en del situasjoner gjelder det å holde hodet kaldt, men det forutsetter at du er varm nok fra før av. Sørg for det med denne stilige lua fra Colmar.

Her finner du den.

Odlo - Miles Pants

Denne skibuksa sørger for at du er fleksibel med tanke på været og hvor varm du blir på turen. Vindtett og pustende material pluss glidelås gir deg friheten du ønsker for å regulere varmen.

Her finner du skibuksa fra Odlo.

Salomon alpinpakke

Det kjente merket Salomon kan by på denne allsidige alpinpakken med både sko, bindinger og ski i ett.

Langrennsski og -støvler

Anton Sport har også masse for de minste. Deriblant disse skiene med sko fra Fischer. Skiene er smørefrie med feller, så slipper dagen med barna å gå til smøring og styr.

Her finner du barneskiene fra Fischer.

Se resten av vintersalget hos Anton Sport her.