*Nettavisen.*

Få norske kvalitetsmatvarer levert hjem på døra

Reklame
Menyene og middagsoppskriftene hos Nettmat settes sammen av tre norske kokker.

Menyene og middagsoppskriftene hos Nettmat settes sammen av tre norske kokker. 

Alle nye kunder får 300 kroner avslag på første bestilling hos Nettmat.no.

31.03.20 11:27

I disse koronatider er det mange som velger å handle matvarene på nett. Hos Nettmat kan du bestille matkasser bestående av deilige og bærekraftige råvarer fra lokale leverandører i matfylket Jæren.

Hver uke setter Nettmats kokker opp nye menyer tilpasset ulike typer husholdninger og behov. Dersom du ønsker å bytte ut varer eller sette sammen din egen meny, kan du gjøre det enkelt uten tillegg i prisen. Alle oppskrifter er tilgjengelig på Nettmat.no.

Nettmat tilbyr ikke bare middagspakker, men også frokostprodukter som halvstekte brød og rundstykker, knekkebrød, melk, juice, egg, kaffe og lignende.

Les mer om Nettmat og bestill her!

Få 300 kroner i avslag

Alle nye kunder får 300 kroner avslag på første bestilling, så det koster ikke mye å teste ut om Nettmat er noe for deg.

Nettmat leverer på døra i Rogaland, Oslo og Bergen.

Les mer om Nettmat og bestill her!

Klikk på bildet for å forstørre.  

Nettmat tilbyr et bredt utvalg av råvarer fra bønder på Jæren og dagligvarer fra kjente norske matprodusenter.

Få kaffebønner og sunt snacks på døra

I Nettavisens nye nettbutikk er det også mulig å bestille spennende matvarer levert på døra uansett hvor i landet du bor.

Denne uken fikk vi inn kaffebønner fra Guatemala og Brasil, og fra før tilbyr vi sunne og energirike snackspakker fra CarePacks.

Hvis du trenger nytt og interessant lesestoff, kan du få levert mange typer magasiner på døra gjennom Nettavisens nettbutikk.

Her finner du Nettavisens nettbutikk

Klikk på bildet for å forstørre. I Nettavisens nettbutikk kan du bestille denne brasilianske kaffen. Dette er en søt og balansert kaffe med mediun lav syrlighet og ettersmak av mørk sjokolade.

I Nettavisens nettbutikk kan du bestille denne brasilianske kaffen. Dette er en søt og balansert kaffe med mediun lav syrlighet og ettersmak av mørk sjokolade.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag