Få riviera-stilen på budsjett

Reklame

Foto: stories.com

Reis til noen av de vakreste kyststripene i verden og få stilen til å matche.

05.07.19 12:21

Uansett tidsepoke har riviera-stilen forblitt nesten den samme siden 1950-tallet. De bretonske stripene, kulott-buksene, stråveskene og bildene av moteikoner som Grace Kelly, Audrey Hepburn og Jane Birkin i Cannes er fortsatt limt i netthinnen. Men hvordan skal du kopiere stilen hvis du ikke har budsjettet for å velge Chanel og Hermés fra topp til tå, slik som Prinsessen av Monaco, Grace Kelly?

Fått med deg lanseringen av svenske ARKET? Sjekk de fine strandklærne deres her.

Når vi skriver riviera, mener vi hovedsaklig den franske (Côte d'Azur) og italienske. I Frankrike har du badebyer som Nice, Cannes og St.Tropez, mens Italia kan skilte med Positano, Cinque Terre og Portofino. Reisemålene er kjente for å være steder for total avslapning, hvor livet går i rolig tempo.

Les også: Min beste ferie: Rivieraen for alle smaker og sinn

Du forbinder kanskje rivieraen med millionvillaer, sigarføring og kjendisfest ved Middelhavet. Men du får også pittoreske byer, grønne olivenlunder og gastronomiske opplevelser. Ikke minst et herlig klima og idylliske strender. For å gjøre deg klar til ferien, gir vi deg inspirasjon og tips til hvordan du kan få stilen på budsjett.

Striper

Du reiser ikke til riviaren uten å pakke med deg noe i striper. Det klassiske mønsteret gjelder ikke bare for gensere og kjoler, men er faktisk en av de største badetøystrendene i år. Gjør stilen komplett med delikate gullsmykker og en stråhatt.

Helhvitt

Europas hetebølge er en god grunn til å late på stranden dagen lang. Hvit er sesongens største trendfarge, selv om den på lik linje som sort, ikke er en farge i det hele tatt. Den kommer i alt fra kremhvit, elfenben, off-white til eggeskall. Miks ulike nyanser av fargen, og gå for hvitt fra topp til tå.

Strandkjole fra Filippa K - Bikini-BH fra & Other Stories - Bikinitruse fra & Other Stories - Kjede fra H&M - Solbriller fra & Other Stories - Ringer fra H&M

Polkadots

Det er ikke bare striper som assosieres med rivieraen. Polkadots er også et klassisk, chict mønster som er skapt til lange sommerkvelder på seilbåten, eller et glass hvitvin på fortauskafeen. Fullfør looken med en rød leppestift og stråveske.

Leppestift fra & Other Stories - Topp fra & Other Stories - Skjørt fra & Other Stories - Veske fra & Other Stories - Sandaler fra & Other Stories - Øreringer fra & Other Stories

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.