Gå til sidens hovedinnhold

Fjellsport varmer opp til Black Week med nytt salg

Har satt ned prisen på 30 produkter innen sport og friluft.

Det er ventet at mange nettbutikker utvider Black Friday-salget i år til å gjelde hele uke 48. Fjellsport er en av butikkene som har signalisert at de kommer med Black Week-salg.

Se også: Disse butikkene fortsetter med Singles Week-salg

I dag har de nemlig lansert et Black Week warm up-salg med 30 rå tilbud. Her er noen av de beste kjøpene du gjør på salget:

Alfa Queen Advanced Classic Brown – satt ned med 42 %

Dette er en klassisk fjellstøvel til dame fra norske Alfa. Bygget for fjellvandring i variert terreng med dagstursekk. Yttermaterialet består av fullnarvet lær som er den beste lærkvaliteten, og med Gore-Tex-membran er støvelen både vanntett og pustende slik at du kan holde deg tørr på føttene i alle slags forhold. Les mer og bestill her.

Sjekk også ut tilbudet på modellen for menn.

Ullgenser fra Gridamor – satt ned med 52 %

Tykk og god ullgenser i flott norsk design. Strikkegenseren har half zip i halsen med mykt fleecestoff på innsiden som forhindrer kløe. Perfekt som isolerende mellomlag. Passer like godt på kjølige høstdager som på kalde vinterdager. Sjekk den utrolige prisen!

Her finner du en modell for kvinner som også er satt ned i pris

Hettejakke fra Arc’teryx – satt ned med 25 %

Allsidig turjakke fra det populære merket. Kan også fungere som mellomlag. Sjekk prisen her.

Oakley Radar EV Path Prizm Road Matte - satt ned med 33 %

Oakley Radar EV Prizm er en ny utgave av den populære Radar-modellen, med større linse slik at du får utvidet det øvre synsfeltet. Les mer og bestill på tilbud her.

Kanonpris på Garmin fenix 5 Plus Sapphire

Denne bestselgeren fra Garmin har alt du trenger av smartfunksjoner i en sportsklokke, uansett om du bruker den til løping, topptur, styrketrening, fitness, sykling, svømming, ski, topptur, golf, roing eller andre idretter. Den har også kontaktløs betaling, støtte for Spotify, lagring av musikk og Active Europe fargekart med trendlinje-popularitetsruting som hjelp til å finne og følge de beste rutene. Nå får du den til en uslåelig pris.

Se hele salget til Fjellsport her

Se også: Disse butikkene fortsetter med Singles Week-salg

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud