*Nettavisen.*

Flere knalltilbud fra Milrab

Reklame
 

Den populære sportsklokken Suunto 9 har aldri vært billigere enn prisen Milrab opererer med nå.

Friluftsfavoritt har både vintersalg og tre spennende tilbudskampanjer nå i februar.

14.02.20 13:07

Milrab, som ble stemt frem som årets butikk 2019 på Prisjakt.no, har nylig lansert fire ulike tilbudskampanjer som det er verdt å sjekke ut.

*Få toppmodelen Suunto 9 rekordbillig
*Tilbud på støvlene fra Alfa
*Introduksjonstilbud på Under Armour
*Vinterslag med goggles fra Oakley, hodelykter,turklær, turstøvler, telt og sekker til knallbra priser.

Suunto 9

På Suunto-kampanjen får du toppmodellen Suunto 9 til rekordlav pris. Salget går så det griner, så det er bare å kline til mens det fortsatt er sportsklokker igjen på lager. Les mer om tilbudet her.

Klikk på bildet for å forstørre.  

 

Alfa

Tradisjonsrike Alfa er et kvalitetsmerke som leverer fottøy til både privatmarkedet og profesjonelle brukere i politiet, Forsvaret og andre yrkesgrupper. Milrab har nå et stort salg på Alfa der du får bestselgere til opptil 50 % rabatt.

Klikk på bildet for å forstørre.  

 


Under Armour
Milrab har tatt inn årets nyheter fra sport- og fritidsmerket Under Armour, og det feires med kampanjepriser på 61 produkter.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Vintersalg

Sjekk også de knallbra kjøpene du gjør på det store vintersalget til Milrab. Der får du blant annet Goggles fra Oakley, hodelykter, turklær (Brynje, Amundsen og Mammut), turstøvler, telt og sekker til meget fine priser.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag