*Nettavisen.*

Flytende hengekøye: - Elsker den, har kjøpt tre

Reklame
Denne flytende hengekøyen er rett og slett genial.

Denne flytende hengekøyen er rett og slett genial.

Denne hengekøyen er litt annerledes, og veldig populær.

23.06.20 10:51

På de aller varmeste dagene er det viktig å kjøle seg godt ned. For mange har det betydd å ta seg en tur i skogen. Du kan lese vår store guide til slike hengekøyer her.

Likevel, for virkelig kjøling kombinert med deilig soling er det bare en ting som gjelder: Den geniale flytende hengekøyen.

Klikk på bildet for å forstørre. Denne hengekøyen henges ikke opp, men legges på vannet. En helt strålende oppfinnelse, som kundene er superfornøyd med.

Denne hengekøyen henges ikke opp, men legges på vannet. En helt strålende oppfinnelse, som kundene er superfornøyd med.

Den flytende hengekøyen har en liggeflate av myk tekstilnetting som holder kroppen flytende og delvis under vann. Når du i tillegg har en deilig hodepute, en kant som fungerer som støtte for armene og at den ellers er enkel å slå sammen betyr det veldig kjapt følgende kommentarer fra fornøyde kunder:

Her finner du hengekøyen

Willa: Dette er en flytemadrass jeg faktisk orker å bruke! Nettingbunnen gjør at kroppen ligger i vannet og avkjøles, fremfor at man ligger på en knirkete luftmadrass og stekes.

M78: Har kjøpt 3 av denne nå, sånn at vi slipper å krangle om hvem som skal bruke den. Perfekt til stranden av tre grunner: Det er lite å blåse opp. Den er både behagelig og lett å bruke, uansett størrelse . Og den avkjøler kroppen iom at vannet trenger gjennom.

Hengekøyen veier bare 1,5 kilo og er dermed veldig enkel å få med seg rundt.

Her finner du hengekøyen

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag