*Nettavisen.*

Gardenstore tømmer lageret for hagevarer

Reklame
Barbecue party in our yard Photo of grandfather and grandson grilling meat during the barbecue party in their yard

Denne uken får du også ekstra rabatt på tilbudsvarene.

Høsten er rett rundt hjørnet, og mange nettbutikker er i ferd med å kvitte seg med restlagrene for å gjøre plass til nye modeller og produkter.

Hagegiganten Gardenstore har startet et lagertømmingssalg der du får svært fine priser på griller, hagemøbler og utstyr til hagen. Frem til og med 13. september får du i tillegg 15 prosent rabatt på salgsvarene med koden superweekNO.

Her er noen av kuppene du gjør hos Gardenstore nå.

Gassgrill med sidebrenner fra Loge – spar 2720 kroner

Klikk på bildet for å forstørre. Gassgrill med sidebrenner fra Loge – spar 2720 kroner

Med denne gassgrillen fra Loge når måltidene dine nye nivåer. Takket være de fire brennerne får du en flott overflate å grille, og med sidebrenneren kan du samtidig tilberede en velsmakende og passende saus. Grillen ersatt ned med 2000 kroner, og med koden superweekNO får du ytterligere 15 % rabatt.

Forlengbart hagebord i teak fra Stalbo – spar 5640 kroner

Klikk på bildet for å forstørre. Forlengbar hagebord i teak fra Stalbo – spar 5640 kroner

Det innebygde brettet gjør at dette solide bordet enkelt kan utvides for å gi plass til ekstra mange gjester. Spisebordet er satt ned med 53 %, og med koden superweekNO får du ytterligere 15 % rabatt.

Vanningskontroll fra Gardena – spar 325 kroner

Klikk på bildet for å forstørre. Vanningskontroll fra Gardena – spar 325 kroner

Med smart Water Control fra Gardena kan du styre vanningen av hagen din selv når du er bortreiser. Via en gratisapp får du opp informasjonen du trenger og kan tilpasse alle innstillinger og behov for din hage. Vanningskontrollen er satt ned med 110 kroner, og i tillegg får du 15 % rabatt med koden superweekNO.

Sammenleggbar stol i teak fra Stalbo – spar 930 kroner

Klikk på bildet for å forstørre. Sammenleggbar stol i teak fra Stalbo – spar 930 kroner

Nå har du en unik sjanse til å spare gode penger på solide spisestoler som kan legges sammen. Stolen fra Stalbo er satt ned med 800 kroner, og med rabattkoden superweek20 får du ytterligere 15 % rabatt.

Se hele tilbudskampanjen til Gardenstore - husk rabattkoden superweekNO

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.