*Nettavisen.*

Garmin Tactix Delta – tidenes råeste multisportklokke

Reklame
Garmin Tactix Delta oppfyller militære standarder (MIL-STD-810G).

Garmin Tactix Delta oppfyller militære standarder (MIL-STD-810G).

Nå kan du sikre deg superklokka som brukes av personer innen politiet, etterretningstjenesten og militæret.

16.06.20 10:01

Hvis du har lyst på en multisportsklokke som virkelig har ALT av avanserte spesialfunksjoner, bør du sjekke ut Garmins nye premiumklokke Tactix Delta.

Som multisportsklokke er Tactix Delta suveren, og den har selvsagt samtlige funksjoner du forventer av en toppmodell: kart, håndleddsbasert pulsmåling, pulsoksymetri, tempoveiledning, avanserte ytelsesmålinger, løps- og sykkeldynamikk og omgivelsesjusterte kondisjonsberegninger.

Nå har du muligheten til å måle ytelsen under løping og sykling på måter du ikke trodde var mulig.

Les mer om Garmin Tactix Delta her!

OBS: Milrab har vært utsolgt for Tactix Delta, men har fått inn et nytt parti nå (oppdatert 16. juni)

Hyperavanserte taktiske funksjoner

Du kan lagre opptil 2000 sanger på klokka og få tilgang til strømmeapper fra kompatible tjenester, som Spotify, Deezer og Amazon Music. Den innebygde tjenesten Garmin Pay gjør at du kan bruke klokka til kontaktløs betalingsløsning.

Det som imidlertid virkelig skiller Garmin Tactix Delta fra de andre toppmodellene innen multisportsklokker, er de mange taktiske funksjonene. Klokken oppfyller militære standarder (MIL-STD-810G).

- Den typiske kunden er politi, etterretning og militære som skal ha en klokke med alt en vanlig trenings/pulsklokke skal ha, samt det lille ekstra, forteller marketing manager Marius Anthonisen i Milrab.

Klikk på bildet for å forstørre. Slik ser klokken ut i Jumpmaster-modus.

Slik ser klokken ut når du bruker den i forbindelse med fallskjermhopping.

Bestill Garmin Tactix Delta her!

Selger bra uten markedsføring

Milrab har eksklusiv rettighet til å selge Garmin Tactix Delta i Norge, og salget går bra selv som de ikke har begynt å markedsføre nyheten ennå.

- Dette er en premiumklokke som langt fra alle har råd til å unne seg, men det finnes et kjøpersegment også får denne typen modeller, sier Anthonisen.

Klokken leveres med spesialutviklede taktiske funksjoner som kompatibilitet med nattbriller, jumpmastermodus, veipunktberegning, dobbelposisjons-GPS-formattering, forhåndsinnlastet taktisk aktivitet, stealthmodus og Kill Switch.

Milrab har et meget stort utvalg av sportsklokker, smartklokker og taktiske klokker fra Garmin, Suunto, Casio, Polar, Coros, Luminox, Seiko og andre toppmerker. Sjekk alle de fete modellene her!

Jumpmastermodus

Funksjonen hjelper deg med å beregne punktet for utløsning av fallskjermen og veileder deg til målet etter at du har hoppet. På bakken kan du prosjektere et veipunkt for å følge den ruten over terrenget.

Nattbriller

Bytt enkelt mellom dag- og kveldstidvisning med en skjerm som kan leses av med nattbriller.

Kill Switch

Hvis man er bekymret for sikkerheten, kan hele enhetens brukerminne slettes med Kill Switch-funksjonen.

Stealthmodus

Funksjonen gir deg mulighet til å deaktivere deling av GPS-posisjon og trådløs kommunikasjon i henhold til regelverket.

Les mer om Garmin Tactix Delta her!

Klikk på bildet for å forstørre. Garmin Tactix Delta i stealthmodus.

GPS

Få tilgang til flere globale nettverkssatellittsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for å spore i mer utfordrende miljøer enn med GPS alene. Naviger med ABC-sensorer, inkludert en høydemåler for høydedata, et barometer som overvåker været og et 3-akset elektronisk kompass. Reis gjerne på lange turer. Ekspedisjonsmodus gir deg bedre batterilevetid, ved å redusere frekvensen på GPS-sporing.

Du kan enkelt synkronisere posisjonen din med andre ved å se både UTM (Universal Transverse Mercator) og MGRS (Military Grid Reference System) på skjermen.

Høres ut som en klokke James Bond eller Indiana Jones kunne trengt!

Bestill Garmin Tactix Delta her!

Milrab har et meget stort utvalg av sportsklokker, smartklokker og taktiske klokker fra Garmin, Suunto, Casio, Polar, Coros, Luminox, Seiko og andre toppmerker. Sjekk alle de fete modellene her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag