*Nettavisen.*

Gaven hun elsker å gi, og han elsker å få

Reklame
finsmak

En gaveeske full av de mest luksuriøse snacksproduktene du kan tenke deg - hvem ville ikke blitt glad for det? Foto: Coolstuff

Har vi funnet den ultimate gaven?

14.10.20 11:31

Vi har funnet frem til en gave vi mener at vil glede mange menn i tiden fremover, nemlig "gaveeske til finsmakeren". Hvorfor er akkurat dette en bra gave? Nettopp det har vi spurt én mann og én kvinne om.

Har du husket farsdagen? I år er den 8. november.

Fra henne - derfor ville jeg kjøpt denne gaven

Jeg mener dette er den ultimate gaven til han som har alt. Mange menn er det så å si umulig å kjøpe gave til, nettopp fordi de har det meste, og gjerne ikke ønsker seg stort. En vinflaske kan være fint det, men om du vil ha noe mer originalt er nettopp en gaveeske med luksussnacks midt i blinken.

Luksuriøs snacks som sjoklade fylt med Jack Daniel's Whiskey (!) og håndlaget lakrisfugde er gjerne ikke noe han tenker på å kjøpe selv heller, så det skal mye til at dette er produkter han har fra før. For 549 kr for du også mye godt for pengene.

Perfekt å kjøpe til farsdag, jul eller bare en vanlig dag hvor du vil gjøre litt ekstra stas på noen.

Se nærmere på innholdet her.

Klikk på bildet for å forstørre. En internasjonal reise når du må være hjemme? Ja, takk.

En internasjonal reise når du må være hjemme? Ja, takk.

Fra han - derfor ville jeg likt å få denne gaven

Det er veldig ofte man får gaver som er sånn passelig greit å ha. Nok et par tøfler, et slips til eller kanskje en bok avsenderen tror du vil lese.

Fordelen med slike pakker som dette er at det ofte er ting du ikke helt tenker at du skal kjøpe selv, og at det er noe du bruker opp. Det er ikke nok en sokk. Det er derimot kjeks til drinker. Genialt. Det er whisky-karamell. Det er godt.

I tillegg er det en herlig internasjonal reise nå som man er ganske innelåst i eget land.

Sjekk den her

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.