*Nettavisen.*

Gavetips: Undertøy til valentinsdagen

Reklame
Kvinne kledd i rødt undertøy

Valentinsdagen er 14. februar hvert år. Foto: MyMuse.no

Den store kjærlighetsdagen er rett rundt hjørnet. Med disse gavetipsene er du sikret god stemning helt til neste år.

23.01.20 13:04

Undertøy er en fin og personlig gave, og nettbutikken MyMuse er eksperter på alt undertøy, sexy nattøy og tilbehør. Det slår aldri feil å kjøpe en gave med noe lekkert til din bedre halvdel, og vi garanterer at hun vil utstråle mer feminin energi med noe fint under.

Gå til MyMuse valentineshop

Hvis du er mann og skal kjøpe undertøy til dama, er det lurt å gå gjennom en liten sjekkliste først.

Sjekk dette først

Det første du må tenke på, er å finne riktig størrelse. Men det er ikke så vanskelig. Det er bare å ta en liten titt i undertøyskuffen for å se hvilken størrelse hun bruker. Prøv også å tenk på hvilken type kvinne hun er før du går til innkjøp. Ikke gå for en stringtruse om hun aldri bruker det. Er det mye farger eller er det klassiske hvitt og sort som går igjen? Sjekk skuffen!

Her finner du undertøysbutikken

Nattøy og lounge

En deilig kimono er en veldig fin gave. Perfekt å slenge over seg etter dusjen eller når hun står opp. Disse er av god kvalitet og føles veldig luksuriøs. Et nattskjorte eller nattkjole er også et godt alternativ. Veldig deilig å gå rundt i før dagens plikter kaller og vanlig tøy må på.

Se alle kimonoer her

Se nattøy her

Undertøy

Hvis du har fulgt sjekklisten over, så burde det være mulig å kunne finne riktig størrelse til din kjære. Valentines er jo tross alt kjærlighetens dag, og ingenting sier kjærlighet som et rødt undertøysett. MyMuse har flere fine sett å velge mellom. Ikke glem å kjøpe med en matchende rød truse.

Se alt rødt undertøy her

Det sies at hvitt undertøy kun er for den uskyldige, men tro om igjen. Hun kan være like lekker og forførende i denne klassiske fargen. Hva med et sensuelt og unikt sett inspirert av romantiske middelhavskysten?

Se settet her

Se hvitt undertøy

Klikk på bildet for å forstørre. Kvinne i undertøy

Foto: MyMuse

Vi kommer ikke unna å skrive om et par lekre, dristige plagg som virkelig er med på å løfte stemningen utover kvelden. Kanskje du vil gi bort en åpen BH eller minimal truse som etterlater veldig lite til fantasien.

Se alt undertøy her

Tilbehør

Vekk sansene med dufter og aromatiske oljer. Overrask kjæresten med å tenne et par stearinlys og en deilig massasje med varmende, karamellduftende olje. Ekstra tilbehør vil garantert øke spenningen og gi dere en uforglemmelig kveld. Eksklusive håndjern i gull? Vibrerende diamant?

Se alt tilbehør her

Klikk her for å skrape Flax-lodd!

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag