Gå til sidens hovedinnhold

Get Inspired: 7 kupp du gjør på salget

Sjekk hvilke kupp du kan gjøre på sport og fritid hos den populære nettbutikken.

vTiden er inne for å gjøre knallkupp på sport og fritid. Den sporty nettbutikken Get Inspired har nå en rekke varer på opptil 70 prosent.

Se hele salget her

Vi har plukket ut noen av favorittene våre på salget:

Freja HZ genser fra Twentyfour - 50 prosent

Nydelig ullgenser i myk og behagelig ullblanding. Ullen isolerer isolerer godt og er perfekt som komfortabelt mellomlag eller alene. Opprinnelig 799 kroner, nå 400 kroner.

Du finner den her

Nike Revolution 5 - 30 prosent

Denne joggeskoen fra Nike gir deg herlig komfort gjennom hele dagen, er lett og laget i pustende mesh. Før 629 kroner, nå 440 kroner.

Du finner dem her

Seamless tights fra Athlecia - 40 prosent

Komfortabel tights fra Athlecia med bred og elastisk midje som sitter godt. Passer perfekt til yoga og andre aktiviteter. Før 599 kroner, nå 359 kroner.

Her finner du tightsen

Vest fra Ichi - 30 prosent

Nå sparer du 30 prosent på denne fine vesten. Den er laget i en miks av nylon, ull og mohair som gjør den komfortabel, samtidig som den holder deg varm. Før 599 kroner, nå 419 kroner.

Her finner du den

Vintertights fra Craft - 45 prosent

Tights laget av resirkulert jerseystoff. Fronten er både vindtett og vannavvisende, og den gode stretchen sørger for god komfort. Før 1199 kroner, nå 659 kroner.

Her finner du tightsen

Dunjakke fra Johaug -70 prosent

Dunjakken fra Johaug er både feminin og sporty. Jakken har hette med snøring, samt snøring i midjen som sørger for super passform. Denne holder vannet vekke og gir varmen på en kald vinterdag.

Her finner du den

Finse ullgenser fra Twentyfour - 60 prosent

Behagelig ullgenser i stilrent design. Genseren er laget i en ullmiks av ull og akryl som er føles myk, behagelig og som varmer. Før 699 kroner, nå 280 kroner.

Her finner du genseren

Se hele salget her

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem