Gå til sidens hovedinnhold

Get Inspired: Superkupp på ferske høstnyheter

Gjør skikkelig kupp på høstens fresheste nyheter.

Høsten har endelig kommet, og den bringer, som alltid, med seg fine farger og kjøligere vær. Den sporty nettbutikken Get Inspired har satt ned prisen på drøssevis av sesongens ferske nyheter.

I tillegg til dette har de nettopp lansert Twentyfour sin helt egne skokolleksjon. Den har de satt ned med 25 prosent. Kolleksjonen består av freshe boots, fritidssko og to Limited Edition-modeller som du får eksklusivt hos Get Inspired. Det er definitivt her du skal oppgradere garderoben i høst.

Se hele salget her

Vi har plukket ut favorittene våre fra salget, ta en titt her!

1. Mellow Puffy Dunparkas fra Twentyfour


En herlig dunjakke som gir deg varme i høst. Laget i mykt og matt materiale, i tillegg til lange glidelåser nederst på jakken som gir muligheten for utvidelse. Opprinnelig 2999, nå 2099 kroner.

Du finner den her!

2. Aurora skoletter fra Roberto Rosso


Lekre skoletter fra Roberto Rosso i brun og svart. Laget i imitert skinn, og passer like godt på fest som på kontoret. Nå kun 559 kroner.

Kjøp dem her!

3. Chunko Low fra Noodles


Stilige chunky sneakers fra Noodles i hvitt og brunt. Disse setter virkelig prikken over i'en på antrekket i høst. Nå kun 599 kroner.

Du finner dem her

4. Chunky Hiker fra Noodles


Komfortable chunky hikerboots fra Noodles med ullfilt på innsiden. Disse holder føttene varme, samtidig som de også er vannavvisende. Nå 699 kroner.

Du finner dem her

5. Superfint undertøyssett fra Twentyfour x Get Inspired


Mykt superundertøysett fra Twentyfour, dette får du kun hos Get Inspired. Laget i bambusmateriale i nydelig mønster. Opprinnelig 699, nå kun 489 kroner.

Du finner det her

6. Hikingbukse og anorakk fra Twentyfour x Get Inspired


Eksklusivt sett i nydelig brunfarge fra Twentyfour x Get Inspired. Dette er en lett 2-lags anorakk med lange glidelåser for ventilering. Turbuksen har god passform med leddede knær for å gi maksimal bevegelsesfrihet. Perfekt til høsten!

Du finner anorakken her

Du finner buksen her

7. Flåm 25L Ryggsekk fra Twentyfour x Get Inspired

Stilig og praktisk tursekk fra Twentyfour med gode justeringsmuligheter. Innehar hoftebelte, bryststropp og netting i ryggen for ventilering. Passer perfekt til både korte og lange turer. Nå 559 kroner.

Du finner den her

8. Finse Ullgenser fra Twentyfour

Varm og god ullgenser i stilrent design. Laget i ullmiks av ull og akryl. Nå 489 kroner.

Kjøp den her

Se hele salget her