*Nettavisen.*

Get Inspired: Toppselgere til fantastiske priser

Reklame
 

Foto: Getty Images

Nå får du opptil 60 prosent rabatt på bestselgende merker som Twentyfour, Kari Traa og Svea.

22.01.20 13:15

Nå har den populære nettbutikken for sporty jenter stort salg på bestselgere. Det gjelder å være rask, for størrelsene selger unna.

Se hele listen over toppselgere på salg her.

Her er tre bestselgende merker som er på salg.

Svea

Jakkene fra Svea er kjent for å være varme, gode jakker med høy kvalitet. Jakkene har mellomlag og romslig passform slik at du får plass til en tykk genser under.

Se oversikt over alle jakkene på salg her.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne jakken fra Svea er en bestselger, som du får bå til 58(!) prosent rabatt.

Her får du tak i den.

Twentyfour

Hold deg god og varm gjennom hele sesongen med et plagg fra Twentyfour. Jakkene er bestselgere, og det er få antall igjen, så det gjelder å være rask!

Klikk på bildet for å forstørre.  


Denne to-lagsjakken passer til alle utendørsaktiviteter med vindtett matieriale og fantastisk pusteevne. Nå er den satt ned 43 prosent.

Kari Traa

Klikk på bildet for å forstørre.  


Ullundertøyet er en klassiker for den skandinaviske vinteren, og kommer i 100% merinoull. Dette settet har en en klassisk, feminint design med fireveis strech. Buksa er satt ned 31 prosent, mens overdelen får du nå til 33 prosent rabatt.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag