*Nettavisen.*

Gjør det selv: Style håret hjemme!

Reklame
Curly Hair. Beautiful Woman Curling Long Wavy Hair With Iron Curly Hair. Beautiful Smiling Woman With Long Blonde Wavy Hair Ironing It, Using Curling Iron. Happy Girl With Gorgeous Healthy Smooth Hair Using Curler For Perfect Curls. Hairstyle And Hairdressing

Du kan style og ordne håret selv med profesjonelle tenger og børster. Foto: Getty Images

I helgen er det 20 % på GHD-produkter. Her kan du finne produktene du trenger til hverdag og fest.

27.03.20 12:18

Det er mye gøy man kan gjøre med hår, selv uten å dra til frisøren. GHD ringer helgen inn med 20 % på alle produkter. Her finner du en samlet oversikt over tilbudet.

Klikk på bildet for å forstørre. ghd

Bli fin på håret med kvalitetsprodukter fra GHD.

Hverdag

Klikk på bildet for å forstørre. børste

En elektrisk varmebørste som gjør håret mykt og lett å forme. I følge produktbeskrivelsen skal børsten temme tørt hår raskt og enkelt. Klikk her for å finne børsten.

Klikk på bildet for å forstørre. hårføner

En hårføner er et must i alle hjem. GHDs hårfønere er både lekre og effektive. De finnes også i flere farger. Her finner du hårføneren.

Klikk på bildet for å forstørre. børste

En klassisk hårbørste som er lett å ha med seg i vesken på reise. God kvalitet og med et tidløst design. Her finner du børsten.

Fest

Klikk på bildet for å forstørre. rettetang

Rettetang er ikke bare noe man bruker til å rette håret. Det er faktisk mulig å både krølle og kreppe håret med rettetangen. Det er mange gode instruksjonsvideoer på YouTube. Her finner du rettetangen.

Klikk på bildet for å forstørre. krøll

Krølltenger finnes i mange forskjellige størrelser, der jo større tang, jo større krøll. Denne versjonen er ganske ordinær i størrelsen. Klikk her for å se tilbudet.

Klikk på bildet for å forstørre. tang

Dette er også en krølltang, men her har du muligheten til å få en mer naturlig krøll på håret, med varierende bredde på tangen. Her finner du den.

Hårpleie

Klikk på bildet for å forstørre. spray

Varmebehandling kan slite på håret. Derfor er det viktig å beskytte håret før man setter i gang med rettetangen. Denne varmebeskyttende sprayen fra GHD gjør jobben.

Klikk på bildet for å forstørre. hår

I likhet med huden trenger også håret pleie. Denne håroljen skal hjelpe mot slitte tupper. Her finner du den.

Vil du se flere hårprodukter på tilbud kan du klikke her.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag