*Nettavisen.*

Gjør kupp på julegaver hos Milrab

Reklame
 

Haglöfs er ett av merkene som Milrab har salg på nå. 

Mangler du noen julegaver? Da bør du sjekke ut det store førjulssalget hos den norske friluftsgiganten.

07.01.20 13:52

Frem til og med onsdag 18. desember har Milrab.no et stort salg der du kan gjøre knallgode kjøp på sport, friluft og villmark. Her bør det være mulig å finne julegaver både til deg selv, venner og slektninger!

Her lønner det seg å slå til mens det fortsatt er mulig å få tilsendt varene i posten med levering før jul. Milrab garanterer at du får varene innen julaften dersom du bestiller innen kl 12 onsdag.

Milrab ble tidligere i vinter stemt frem som årets butikk 2019 på Prisjakt.no.

Her er fem av de beste kjøpene du gjør på salget:

Haglöfs

Klikk på bildet for å forstørre.  

Svenske Haglöfs er en av verdens ledende produsenter av teknisk og holdbart friluftsutstyr. Nå får du knallpriser på blant annet sekker, jakker, støvler og bagger fra det kjente merket. Sjekk tilbudene her!

Boksere fra Björn Borg, Tufte og Muchachomalo

Klikk på bildet for å forstørre.  

 

Boksershortser er noe menn er storforbrukere av, men de aller fleste synes det er drepende kjedelig å gå til innkjøp av nye boksere når de gamle begynner å bli slappe og hullete. Boksere er ikke spesielt billige heller, så de fleste menn synes det er tipp topp å få dette som julegave. Hos Milrab er det nå knallpriser på populære merker som Björn Borg, Tufte og Muchachomalo.

Kjenner du ingen som trenger boksere, kan du jo likegodt kjøpe til deg selv!

Leatherman

Klikk på bildet for å forstørre.  

Milrab har en rekke ulike produkter fra Leatherman som garantert passer til noen av dem du skal gi julegave til i år. Alle verktøyene fra Leatherman leveres med 25 års garanti og er en gave mottakeren vil ha stor glede av i mange år. Bruksområdene er mange.

De aller fleste Leatherman-produktene på salget er nå billigst på Prisjakt.

Hodelykter

Klikk på bildet for å forstørre.  

Led Lenser H7R.2 er en av flere toppmodeller som er satt ned til svært hyggelige priser på salget.

Det er sesong for hodelykter, og dette er noe alle burde ha hjemme. Noe som også gjør at det er en meget fin julegave, spesielt for de som beveger seg ute tidlig på morgen eller sent på kvelden. Du kan nå spare mye på en rekke modeller fra kjente merker som Lupine, Nitecore og Led Lenser på Milrab-salget nå.

Lundhags Makke

Klikk på bildet for å forstørre.  

Lundhags Makke er en lett turbukse til bruk i skogen og på fjellet, med god fleksibilitet og bevegelsesfrihet. Den er også vind- og vannavvisende og har god ventilasjon. Buksen har raskt blitt en vinner for turentusiaster, og er nå på salg hos Milrab til kun 1494 kroner.

Se hele førjulssalget til Milrab her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag