Gjør kupp på puls- og treningsklokker

Green Week-salg:

Reklame

Green Week er vårens svar på høstens Black Week og Black Friday. Sjekk hvilke kupp du gjør på sport og friluft hos Mirab.

26.04.19 11:30

Akkurat nå er det Green Week hos den populære nettbutikken Milrab. Her er det gode muligheter for å sikre seg sport- og friluftsfavoritter til helt utrolige priser.

Det er høysesong for kjøp av puls- og treningsklokker som gjør at du har muligheten til å sikre deg en rekke gode tilbud på pulsklokker i alle prisklasser og til alle behov. Det er bart på bakken og både løpe- og sykkelsesongen er i full gang.

Les også: Stor oversikt over årets Green Week-salg

Under finner du noen av våre favoritter fra Milrab-salget, men vi anbefaler å ta en titt på hele utvalget her.

Enkle klokker

Disse klokkene dekker et basisbehov for de som kun trenger noe til enkel bruk.

Polar M430 - 28 % rabatt

Polar M430 er en av de mest solgte klokkene i Norge, fordi den dekker de aller fleste behov og du får mye for pengene her. Polar har sin styrke innen presis måling av puls, som man også finner på denne klokken. Veiledende pris er 1999 kr, men i dag får du den for 1449 kr hos Milrab.


Her finner du klokken


Suunto Spartan Trainer - 39 % rabatt

Suunto Spartan Trainer Wrist HR er en lett klokke med multisportfunksjoner og GPS, som du nå kan sikre deg til kr 1 574, som er 39 % avslag fra veilende pris på kr 2499 kr. Klokken er laget for å tåle tøffe forhold og er også en klokke som gir deg mye valuta for pengene.

500

Kjøp klokken her

Bra klokker

I denne kategorien finner du klokkene for den som skal ha litt ekstra, men hvor prisene fremdeles ikke er for høye.

Garmin Fenix 5s (41 % rabatt)

Garmin Fenix 5 ble raskt en bestselger da den ble lansert for snaut to år siden. Klokken fikk score 9 av 10 av Tek.no og gikk til topps i nettstedets kåring av markedets beste treningsklokker.

Nylig kom det en ny toppmodell som har veiledende pris på 9100 kroner. Denne har Garmin Pay, topografisk kart og mulighet for offline avspilling av musikk, men når det gjelder, puls, GPS og smart- og treningsfunksjoner er klokkene helt identiske.

Lanseringen av toppmodellen har ført til at det nå er mulig å få kjøpt den første versjonen til en svært overkommelig penge. Ved lansering koster Garmin Fenix 5 6499 kroner, men nå har Milrab satt ned den til utrolige 3799 kroner.

Her finner du den


Suunto Spartan Sport - 27 % rabatt

Suunto Spartan Sport Wrist HR er en klokke som for det første har et veldig kult design. Med mange kule funksjoner og spesialtilpassede finksjoner til sykling, løping og triathlon, er denne klokken en sikker vinner.

500 (2)
500 (2)

Her finner du klokken


Toppmodell

Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Titanium - 24 % rabatt

Garmin sin toppmodell har stort sett vunnet alt som er av tester. Dette er en eksklusiv klokke med ripebestanding safirglass, pulsmåling på håndleddet, presis GPS, Garmin Pay (kontaktløs betaling), musikkfunksjoner og mye mer.

Klokken har lang batterikapasitet og varer opptil 14 dager uten lading. Fargeskjermen er av skyhøy kvalitet, samt at klokken har multisportfunksjoner som svømming og golf, i tillegg til en rekke andre.

500 (3)

Her finner du den


Se hele Green Week-salget her.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.