Gå til sidens hovedinnhold

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer

Vintersesongen er på hell, og nå kan du gjøre knallgode kjøp på klær og sportsutstyr.

Ettersom våren endelig er her i store deler av landet, er sportsbutikkene i full gang med å forberede sommersesongen. For å få plass til de nye produktene er de nødt til å kvitte seg med vinterens varer. Det er gode nyheter for deg som forbruker:

Det er duket for elleville priser på sportsutstyr og vinterklær!

Vi har gått gjennom tilbudskampanjene hos sports- og friluftsbutikkene Milrab, Anton Sport, Sportsnett, Milslukern og Get Inspired for å finne de beste kjøpene du gjør på vintervarer.

Her er det mye å spare hvis du trenger utstyr eller klær til påsken eller neste vinter.

Milrab

Milrab har et stort påskesalg der du kan gjøre svært gode kjøp på over 300 vinterprodukter innen sport og friluft. Du kan blant annet gjøre kupp på skibriller fra Oakley og Sweet Protection og en mengde vinterjakker.

Oakley-brillene finner du her

Se hele Milrab-salget her

Anton Sport

Hos Anton Sport får du opptil 60 prosent medlemsrabatt på nesten alle vintervarer. Det betyr at du får blant annet langrennsski og alpinski til sterkt rabatterte priser. Det er også supre rabatter på vinterjakker og sportsklær fra kjente merker som Swix, Johaug, Arc'Teryx, Odlo og Peak Performance.

OBS! Anton Sports 16 fysiske butikker er for tiden stengt, men du kan handle som normalt i nettbutikken.

Jakken finner du her

Se hele Anton Sport-salget her

Milslukern

Hos langrennseksperten Milslukern får du opptil 70 prosent medlemsrabatt på nesten alle langrennsski. Enkelte Fischer-modeller er for eksempel satt ned fra 5800 til 1999 kroner. Det er også tilbud på skistøvler, staver, bindinger, skismøring og vinterbekledning.

Du finner skiene her

Se hele Milslukern-salget her

Sportsnett

Hos Sportsnett er det 20-50 prosent medlemsrabatt på utvalgte bestselgere. Her får du knallpriser på blant annet Rab, Mammut og Osprey.

OBS! Sportsnetts fysiske butikker er for tiden stengt, så du må handle i nettbutikken.

Du finner jakken her

Se hele Sportsnett-salget her

Get Inspired

Svært mange kvinner har Get Inspired som sin favorittbutikk når de skal handle klær til sport og fritid. Akkurat nå er det tilbud på vinterklær fra populære merker som Swix, Bergans, Dæhlie, Johaug, Craft, Twentyfour og Peak Performance.

Jakken finner du her
Se alle Get Inspired-tilbudene her

Sjekk også tilbudene hos: Aktiv Viner, Stormberg, Revir, Gorilla Sports, Tights, X-Life, Gymgrossisten og Proteinfabrikken.

Reklame

NÅ: Tilbud på alle produkter fra Dewalt