Gå til sidens hovedinnhold

Gode navnelapper til barnehagen

Unngå at klær og utstyr forsvinner i barnehagen, med smarte og holdbare navnelapper.

En distré forelder har tatt med seg feil jakke hjem, plutselig er det bare én sandal i hylla, og - skrekk og gru - yndlingskosedyret har på mystisk vis forlatt vogna på vei til eller fra barnehagen.

De fleste med barn i barnehagen har vært i minst en av disse situasjonene, da det er vanskelig å unngå at ting innimellom forsvinner i en travel hverdag. Det er ikke uten grunn at barnehagen anbefaler at alt av klær og utstyr merkes med navn.

Her finner du et stort utvalg navnelapper.

Klistres rett på

Enkleste måte å gjøre dette på, er med navnelapper du enten stryker eller klistrer rett på klær og utstyr. Slik kan du enkelt merke tingene med både navn og telefonnummer, noe som gjør det mye mer sannsynlig at tingene finner tilbake til deg og barnet ditt når de forsvinner.

smartlapper.no finner du blant annet selvklebende navnelapper med motivene barna elsker, som Karsten og Petra, enhjørninger, pirater og en rekke andre morsomme design. Hvorfor ikke velge navnelapper barna synes det er stas å ha på tingene sine?

Navnelappene med barnetv-favorittene Karsten og Petra får du kun kjøpt hos Smartlapper.

Nettopp disse lappene er strykefrie, og skal klemmes godt fast i plagget vaskeanvisning eller rett på produkter som drikkeflaske og matboks. Smartlapper har brukt mye tid på å velge lim av høy kvalitet, noe som er avgjørende for at ikke lappene skal falle av. Det blir litt som et klistremerke, men med mye kraftigere lim.

De strykefrie lappene leveres også med motiver fra Flåklypa, Troll - kongens hale og andre fargerike figurer.

Egne skolapper

Noe av det som blir oftest borte, og som er blant det mest kjedelige å miste i barnehagen, er sko. Mister du én i et skopar, får du heller ikke akkurat mye nytte av den andre skoen. Nettopp for å gjøre det litt mer sannsynlig å beholde skoene til poden, kan du kjøpe egne skolapper til å feste bak i skoen på Smartlapper.

Disse er godt synlige for både store og små, og leveres med en gjennomsiktig beskyttelseshinne som festes over lappen. Slik tåler lappene både søle, regn og svette bedre, noe som er alfa og omega for at ikke lappene skal falle rett av igjen etter kort tid. Det er også nettopp på grunn av dårlige skolapper og et par forsvunnede Cherrox-støvler at Smartlapper ble stiftet i sin tid.

Les mer om skolappene her.

Skolapper kan kjøpes hver for seg, eller som en del av de smarte pakkene hvor du får med både skolapper, strykelapper og klistrelapper. Her velger du mellom en rekke symboler, som traktor, katt og andre morsomme dyr.

Her finner du pakkene.

Dårlig tid før barnehagestart? Hvis du bestiller før kl. 14 på en hverdag, produserer og sender Smartlapper bestillingen din allerede samme dag.