Gå til sidens hovedinnhold

Hagemøblene nordmenn elsker

Vurderer du nye møbler til uteplassen? Dette er de mest populære produktene i 2021.

Utesesongen er endelig her igjen, og mange av oss er i full gang med å gjøre hagen og uteområdet klart til en sommer der vi trolig kommer til å tilbringe mer tid hjemme enn vi er vant til.

Mange interiørbutikker og hagesentre holder for tiden stengt, men heldigvis finnes det mange nettbutikker som selger utemøbler, tilbehør og utstyr til uteplassen.

Vi har forhørt oss med Lunehjem, Hviit, Homeroom, Netthandelen, Sackit, Jotex, Hyttefeber, Glass og Interiør, Gardenstore, VidaXL og Nordic Nest for å finne ut hvilke produkter nordmenn kjøper mest av nå.

Dette er bestselgerne i 2021

Lunehjem selger svært mye utemøbler om dagen, og kundene er opptatt av komfort og design.

Palissade fra HAY

Utemøbler fra HAY er det ALLE vil ha nå, ifølge Lunehjem. De har et lekkert design og passer i moderne og mer tradisjonelle hjem. Serien består av 17 deler, så det er møbler som passer både til balkong, terrassen, hagen og på hytta.

Se hele Palissade-kolleksjonen her

Solstoler fra Fiam

Fiam har ifølge Lunehjem de beste solstolene på markedet. Stolene har god sittekomfort og er vedlikeholdsfrie. De er svært lette å flytte rundt på i hagen, noe som også gjør at de enkelt kan tas med på stranden.

Se kolleksjonen med solstoler fra Fiam her

Hyller til uteplassen fra String

En annen av vårens bestselgere hos Lunehjem er de populære hyllene fra String. Hyllene kommer også i galvanisert stål, noe som gjør kan stå ute året rundt. Det er enkelt å lage en hylle som passer perfekt til din uteplass.

Les mer om hyllene og bestill her

Danske Sackit merker økt etterspørsel etter eksklusive varer til hagen og uteplassen ettersom nordmenn bruker mer tid hjemme i hagen.

En helt ny type sakkosekk

Du husker kanskje sakkosekkene fra 80-tallet? Hos Sackit er disse sekkestolene blitt omgjort til svært behagelige, dekorative og vanntette møbler som kan brukes både utendørs (hele året) og innendørs.

Bestill en sittesekk nå og få en puff til en verdi av minimum 1500 kroner på kjøpet

Lampene som kan brukes over alt

SackitLight er et annet innovativt produkt fra den danske produsenten. Du kan bruke lampene hvor du vil - både inne og ute. I solskinn, eller i regn. På land, eller i vann. Enten du har en piknik på våren, isbader i minusgrader, har spillkveld på terrassen eller vil skape trygghet på barnerommet.

Les mer om lampene og bestill til tilbudspris her

Luksuriøs hengekøye

Cobana-hengekøyen har to ergonomiske formede metalltråder som er sydd i stoffet, og som sørger for at den holder formen og gir deg fantastisk komfort når du slapper av. Hengekøyen er vannavstøtende, og laget av et stoff som gjør at den ikke mugner.

Bestill hengekøyen nå og få deskel med på kjøpet

Sittegrupper, loungesofaer og solstoler går unna som varme hvetebrød hos Jotex nå.

Stilig sofa

Sofaen er nett og har herlig sittedybde, og den lave sittehøyden gir deilig loungefølelse. Tåler å stå utendørs. Sitteputen er inkludert, og modulen blir ekstra koselig om du kompletterer med herlige puter langs ryggstøtten. Ensfargede og mønstrede gir muligheter for morsom variasjon.

Les mer om sofaen og bestill til tilbudspris her

Sofaen som kan gjøres om til en solseng

Har du bare plass til ett møbel på balkongen eller plattingen, tipser vi deg om å velge ALASSIO. En solseng med justerbar rygg som også fungerer som en sofa. Madrassen som tilhører, er fin og komfortabel.

Les mer om den geniale solsengen og bestill på tilbud

Hos Glass og Interiør merker man stor interesse for utemøbler av god kvalitet og griller så langt i 2021. Du finner alle sittegrupper her.

Danske utemøbler fra Cane-Line

Cane-line er et dansk designselskap med 30 års erfaring innen design og produksjon av funksjonelle og komfortable møbler. Hos Glass og Interiør er gruppen Connect en absolutt bestselger, men Connic rives også vekk fra lagerhyllene.

Du får for tiden begge gruppene til nedsatt pris

Bizotto – en italiensk nyhet

Bizotto er et helt nytt merke for utemøbler hos Glass og Interiør som er blitt overraskende populært på kort tid. Dette merket er det også kampanjepris på nå.

Les mer om Bizotto og bestill her

Hos Hviit er det varige og tidløse kvalitetsmøbler som gjelder. Samtidig selger butikken mye av fleksible og bærbare produkter. I likhet med Lunehjem merker Hviit ekstrem interesse for utemøblene fra HAY og solstolen fra Fiam. Her er øvrige bestselgere:

Nyhet – bærekraftige Ocean

Ocean er en ny versjon av det opprinnelige danske designet i 1955. Ocean er produsert i resirkulerte fiskegarn og plastavfall, og kombinerer innovative løsninger for å forhindre forurensning av verdenshavene. En Ocean-stol alene fjerner 980 gram plast fra havet.

Kolleksjonen, som består av en stabelbar stol, loungestol og loungebord og to bordstørrelser, er laget av en av de mest kjente designerne fra det tjuende århundre, Nanna Ditzel.

Se hele Ocean-kolleksjonen her

Loungestolen som virkelig får deg til å slappe av

Desert fra Ferm Living er en modernistisk stol med en grasiøs silhuett som Hviit selger svært mye av om dagen. Den er tilgjengelig i fire modeller: Soli, Stribes, Shapes og Solid. Den deilige loungestolen fungerer like godt innendørs som utendørs utendørs bruk.

Les mer om loungestolen her

Netthandelen melder om stor interesse for sittegrupper og solstoler.

Deilig solseng fra InGarden

Dette er en svært komfortabel solseng med nedfellbar rygg som kan låses i fem ulike posisjoner. Sengen har en pulverlakkert stålramme som er dekket av flettet rotting.

Les mer om solsengen og bestill her

Sofagruppe fra InGarden

Modell Camilla består av en romslig hjørnesofa og bord i pulverlakkert aluminium. Aluminium er lett å vedlikeholde samtidig som det har god holdbarhet og er enkelt å flytte på. Putene av olefin har en tykkelse på ti cm og avtagbare trekk som kan vaskes.

Les mer om sofagruppen og bestill her

Hos Nordic Nest selges det nå mye av bålpanner og tilbehør - i tillegg til tradisjonelle utemøbler.

Bålpanne til hagen eller verandaen

Bålpannen FireGlobe fra Eva Solo er en virkelig bestselger hos Nordic Nest. Den kan brukes året rundt, og det blir like trivelig en kjølig vinterdag som på grillfesten. Det smarte håndtaket gjør bålpannen enkel å flytte rundt når den ikke er i bruk.

Les mer om bålpannen og bestill her

Sjekk også ut denne bordgrillen i porselen fra Eva Solo - perfekt hvis du vil grille på balkongen, på et utebord eller på stranden.

Praktisk krakk

Desert krakk fra danske Ferm Living er en elegant krakk med sete laget av resirkulert PET. Den stabile krakken er sammenleggbar, lett å oppbevare og passer like bra innendørs som utendørs. En bestselger hos Nordic Nest.

Les mer og bestill her

Hos Homeroom går det unna med utemøbler og tilbehør til uteplassen om dagen.

Elegant hjørnesofa med tre sofabord

Denne behagelige sofaen er for tiden satt ned med 30 prosent hos Homeroom, og da sier det seg selv at den er en stor bestselger. Den er designet i hvitmalt aluminium med kunstrottingbånd.

Sofaen har en løs midtdel som enten kan settes til venstre eller høyre for hjørnedelen, eller brukes frittstående som stol. Putene er laget av slitesterkt polyesterstoff med avtagbart trekk og glidelås. Tre små sofabord er inkludert.

Les mer om hjørnesofaen og bestill til tilbudspris her

Utebord fra Hillerstorp

En annet populært produkt hos Homeroom nå er dette bordet fra Hillerstorp kalt Shabby Chic. Den har en grålasert børstet bordplate og hvite ben. Laget av FSC-sertifisert kjernefuru fra Norrland i Sverige.

Les mer om utebordet og bestill her

Hos vidaXL er det stor etterspørsel etter møbler i rottingmateriale og modulære modeller.

Komfortabel og sofagruppe i rotting

Denne modulære og stilige sofagruppen i seks deler er laget av rotting. Rottingsettet passer perfekt i alle uteområder, og er værbestandig, solid og superkomfortabelt.

Les mer om sofaen og bestill her

Putekasse i rotting

Oppbevaringsboksen er vannbestandig og enkel å rengjøre, og holder teppene og putene dine sikre. Kan også brukes som sete på dine neste hagefest.

Les mer om putekassa og bestill her

Solseng i bambus

Denne solsengen i bambus gir et eksotisk utseende til uteområdet. Solsengen er slitesterk og værbestandig, og er lett og behagelig å ligge på. Juster den til en koselig posisjon og slapp av i solen!

Les mer om solsengen og bestill her

Hos Hyttefeber er det rekordstor interesse for bålpanner og pizzaovner i år.

Sjekk også ut utvalget av utemøbler og tilbehør til hagen hos Gardenstore.

Les også

Dette er alt du trenger til hagen denne våren

Les også

Topp 10 griller

Les også

Slik gjør du uteplassen vårklar