*Nettavisen.*

Halloween-godteri til svenske priser

Reklame
 

Foto: Getty Images

Handle inn billig godteri til halloween-feiringen.

09.10.19 15:04

Halloween nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å handle inn brus og godteri til feiringen. Uansett om halloween skal tilbringes med barn eller om du skal arrangere en halloween-fest for voksne, så er godteri et must til feiringen.

Etter innføring av sukkeravgiften, har prisene på godteri og brus skutt til værs i Norge. Det har derfor vært svært lønnsomt for nordmenn å handle godteri og brus i utlandet.

Bestiller du for under 350 kroner, slipper du tollavgifter og norsk moms. Swecandy og Maxgodis, er begge lokalisert i Sverige, og de tilbyr en rekke kule og skremmende godterier som passer perfekt til halloween til svenske priser.

Den tyske nettbutikken Yoolando tilbyr billig tradisjonelt godteri og ekstremt lave priser på brus. I tillegg tilbyr Maxgodis godteri for alle og enhver smak. De har blant annet vegansk godteri og sukkerfritt godteri.

Her er noen halloween-favoritter:

Her kan du finne hele utvalget av halloween-godteri hos Swecandy.

Her kan du finne hele utvalget av halloween-godteri hos Maxgodis.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.