*Nettavisen.*

Har du glemt morsdagsgave til søndag? Denne gaven rekker du å kjøpe!

Reklame
 

Foto: Getty Images

Morsdag kommer på mannen som julekvelden på kjerringa. Har du husket blomsterbuketten?

07.02.20 14:32

Det kan være vanskelig å vite hva du skal kjøpe i gave til kvinnen i ditt liv. Hun har alt hun trenger, og har heller ikke hintet om hva hun ønsker seg. Men det er en gave som ikke kan slå feil.

Overrask med en flott blomsterbukett søndag 9. februar!

Klikk på bildet for å forstørre. Stor klem fra Interflora

Dette er en av flere typer buketter du kan velge mellom.

Interflora er verdens største og eldste blomsterorganisasjon, og de står klare til å levere pakken på døren på søndag i store deler av landet. For å finne ut om de har levering på din adresse på morsdagen, kan du legge et produkt i handlekurven og se om søndag 9. februar fungerer som leveringsdato.

Se det store utvalget av buketter som passer perfekt til morsdag her

Blomster er alltid en sikker vinner, og særlig på morsdagen. Mor fortjener blomster når det er morsdag. Hva med en bukett fargerike tulipaner eller kanskje kjærlighetstulipaner i røde og rosa nyanser?

Klikk på bildet for å forstørre. Kjærlighetstulipaner fra Interflora

Kjærlighetstulipaner fra Interflora

Hvis du heller ønsker å gå for en ordentlig kjærlighetserklæring er det ingenting i veien for å kjøpe roser. Røde roser passer til alt!

Her finner du Interfloras utvalg av roser

Vakre, friske blomster skaper glede, og det sies at blomster er med på å løfte sinnsstemningen hos kvinner. Gå for favorittblomsten og få den levert på døren. Garantert en suksess!

Her ser du alle blomster som passer til morsdag

En annen løsning er å gi en opplevelse fra Youwish.no. Velg blant 500 flotte opplevelsesgaver. Denne gaven vil hun garantert huske. Du kan skreddersy gaven akkurat slik du vil, og legg til en personlig hilsen.

Se alle opplevelsesgavene her

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag