*Nettavisen.*

HAY: Sikre deg disse klassikerne på salg

Reklame

Det danske designmerket representerer et klassisk og stilrent møbelbilde, og har i flere år dominert møbelmarkedet med sine klassikere.

08.08.19 09:20

Siden 2002 har HAY hatt en sentral rolle i interiørmagasiner, og kan brukes som et prakteksempel på det populære skandinaviske designet hele verden sikler etter. Ekteparet som står bak merkets visjon var å forene nåtidens mote med 50- og 60-tallets minneverdige møbelstil.

Her kan du se klassikere og nyheter fra HAY du får rabatt på nå!

Møblene er en fryd for øyet, og en hver som har interesse i interiør vil ikke takke nei til å hvile øynene på en godsak fra dette merket i hjemmet sitt. Bare deres instagram er en rekke bilder av rette linjer og tilfredsstillende farger.

Merket produserer alt fra tannbørster til utemøbler. Her kan du få absolutt alt til hjemmet ditt. Har du allerede byttet til designertannbørsten blir det vanskelig å gå vende tilbake til den vanlige. Vi har funnet klassikere og nyheter på Rum21 som du faktisk får på rabattert pris akkurat nå.

Husk også at Rum21 har opptil 50% på massevis av varer akkurat nå!

Marble Tray

Klikk på bildet for å forstørre.

Denne brikken i ekte marmor gjør hvilket som helst rom om til luksus. Brikken er omtrent en halv meter lang, og tar seg godt ut på kommode, spisebord eller kjøkkenbenk. Rotet du vanligvis ville hatt strødd utover på bordet ser ut som tilbehør på marmorbrikken. Få den her for under 2500 kroner!

Sofa fra Hay

Det perfekte møbelet for avslapning. Disse sofaene ser ryddige og pene ut, men gir maksimal utbytte på ettermiddagsluren. Sofaen har nemlig høye armlener og dype seter, så du kommer deg nesten ikke opp etter en time på øyet. Nå får du disse to sofaene på salg, og du sparer tusener av kroner.

Mags Chaiselounge

Klikk på bildet for å forstørre.


Mags 3-seters

Klikk på bildet for å forstørre.

T12 spisebord fra HAY

Et sosialt måltid eller arbeidsbenk med god plass. Det ultimate spisebordet får du nå på salg. Dette bordet er enkelt, men gir oss alt vi trenger til en kulinarisk opplevelse. Bordbenene er plassert kun i hjørnene for at flest mulig skal få plass rundt bordet. Du trenger heller ikke bekymre deg for søling under måltidene, det tørkes lett av den laminerte overflaten. Kjøp det her.

Klikk på bildet for å forstørre.

About a lounge - En lenestol

Klikk på bildet for å forstørre.

Denne stolen ser like komfortabel ut som den ser bra ut. Med denne i stuen kan du garantere at besøket blir til du ber dem gå. Lenestolen er en videreutvikling av den populære stolen About a Chair, som du for så vidt også finner på rabatt her. Her kjøper du lenestolen.

Wooden hand

Klikk på bildet for å forstørre.

Uttrykk deg selv i god stil. Denne hånden i tre tar seg bra ut i hvilket som helst rom. Det klassiske tilbehøret i tre har vært populært siden Kaj Bojesen lanserte sine kjente tredesign på 50-tallet. Her har du en versjon som representerer nåtiden, kjøp den her på salg.

Loop Stand Round Table

Klikk på bildet for å forstørre.

Et minimalistisk preg til stuen. Bordet kan brukes til sofaen, men kan fint også brukes som et lite spisebord på grunn av høyden. De runde bordene har vært populære å sette sammen i flere størrelser, men står fint alene også. Kjøp det her!

Her kan du se hele sortimentet av HAY på Rum21!

Ikke glem å få med deg sommersalget til Rum21 her, få designperler til opptil 50 % rabatt.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.