*Nettavisen.*

Hendig ovn som baker deilig pizza

Reklame
 

Varm opp en frossen pizza eller lag din egen i denne geniale maskinen. Resultatet blir mye bedre enn i en vanlig ovn.

13.01.20 19:06

Får du vann i munnen av tanken på sette tenna i en saftig pizza med sprø bunn? Da er pizzaovnen fra KitchPro noe for deg. Dette apparatet klarer jobben som din vanlige stekeovn ikke makter; den sørger for å fordele varmen jevnt over pizzaen, noe som gir deg den herlige, sprø pizzaen du lengter etter!

Det er kombinasjonen av den keramiske bakesteinen og de doble varmeelementene som gjør at resultatet kan bli like bra som om du skulle ha bakt pizzaen i en dyr og diger steinovn.

Du kan følge med på stekingen uten å løfte på lokket ved å titte inn i det praktiske vinduet i lokket. Ovnen fungerer like godt når du lager din egen pizza fra bunnen av som når du steker en frossenpizza, og det tar ca. 10 minutter å steke en pizza.

Les mer om pizzaovnen og bestill her!

Gode tilbakemeldinger fra kundene

Pizzaovnen er for tiden en av de tre mest solgte produktene hos Coolstuff, og den har fått strålende anmeldelser fra brukerne:

Praktisk bordmodell, enkel i bruk! Anvendelig både hjemme og for foreninger og lag som vil servere noe annet enn pølser!
Josefine

Du kommer aldri til å steke pizza i vanlig stekeovn igjen. Utrolig mye bedre i KitchPro pizzaovn.
Bjørn

Aldri mer ferdigpizza på meg eller pizza i stekeovnen etter denne investeringen. Kjempebra produkt.
Palmern

Les mer om pizzaovnen og bestill her!

Klikk på bildet for å forstørre.  


Sjekk også det store januarsalget til Coolstuff

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag