Gå til sidens hovedinnhold

Her er mormors beste tips til å gjøre et godt Wish-kjøp

Nordmenn elsker billige varer, og på denne siden kan til og med mormor klare å bestille varer hjem i posten.

Wish er verdens mest populære shoppingside med over 400 millioner brukere og over 180 millioner produkter. Vi snakker både kosmetikk, klær, klokker, elektronikk og tilbehør.

Gå til nettsiden her

Prisene er svært gunstige og på det billigste betaler du kun frakt for varen. De fleste produktene koster maks 200 kroner, og om du klarer å navigere deg frem i jungelen er det faktisk mulig å gjøre noen gode kjøp.

Registrer deg gratis og se utvalget her

Tre tips fra Wish-ekspert Evy Karlseng (71)

Vi tok en prat med mormor (ja, helt seriøst) som er en stor tilhenger av Wish. Hun kan fortelle at hun har brukt noen tusen kroner og er svært fornøyd med det meste. I tillegg er det veldig enkelt å betale med Klarna. Hennes viktigste tips til å gjøre et godt kjøp, er:

1. Les kommentarfeltet

Før du bestiller er det lurt å lese kommentarfeltet på varen du har sett deg ut, da du kan se om varen tilsier det du ser på bildet til selgeren. Ofte får du det du betaler for, men husk at prisene i utlandet er mye lavere for god kvalitet.

2. Sjekk størrelser

Husk å sjekke størrelsen på alt du kjøper, inkludert klær, sko og elektronikk. Ofte er klærne og skoene mindre enn vi er vant med, og da må vi gå opp i størrelse.

Gå til Wish her

3. Dobbeltsjekk fraktprisen

Det er veldig viktig å sjekke fraktprisen i handlekurven før du betaler. Hvis du er uheldig så kan den være unormalt dyr, og det er litt kjedelig å oppdage når du allerede har betalt.

Av produkter mormor har kjøpt kan vi nevne: klær og sko til barnebarn, knivblad til robotgressklipper, LED-lampe med høyttaler, leker, luftrenser og sandblåser. Alt til en brøkdel av prisen i Norge.

Gå til Wish her

Noen utvalgte produkter mormor digger:

Et produkt du kanskje ikke visste at du trengte, er denne magiske svampen. Rengjøring av badet blir lett som en lek, og det er ingen problem å få av fett og smuss kun ved hjelp av vann. Og her kan du kan spare masse penger. Om du allerede er en tilhenger av den magiske svampen, så vet du allerede at den koster litt. Nøyaktig 51,40 kr på Meny for 4 stk. Men, på Wish kan du faktisk få levert hjem hele 50 svamper til rundt 60 kr med frakt.

Registrer deg og søk på "magical sponge" så finner du produktet

Morsomt rubiks kube-inspirert spill. Rist på den lille boksen med ni terninger, og skyv flisene slik at du får samme mønster som boksen. Førstemann! Passer til både eldre og barnebarn.

Registrer deg og søk på "Rubik's Race Game" så finner du produktet

Dette er en LED-lampe med høyttaler du kobler til med bluetooth. Mormor så denne på en lokal butikk til 499 kr, men fikk akkurat samme vare til litt over 200 kr på Wish.

Søk på "led speaker flame" så finner du produktet. Husk å gå gjennom mormors tre tips før du kjøper.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar