Gå til sidens hovedinnhold

Her får du tak i Klæbos fete løpesko

Langrennsesset Johannes Høsflot Klæbo har stylet sine egne Hoka Clifton 6-sko.

De innovative modellene fra Hoka One One har tatt løpeskomarkedet med storm de siste årene. Clifton 6, som er den siste utgaven i den prisbelønte Clifton-serien, har fått meget god omtale i løpeskotester.

Nå er det kommet en limited edition-versjon som Johannes Høsflot Klæbo som er designet av vår egen idrettsjerne Johannes Høsflot Klæbo.

Skoen har distinkte detaljer i Klæbos egen favorittfarge på medaljer - nemlig gull. Klæbo har også fått med distinkte detaljer med signaturfargen rosa.

Les mer om Klæbo-modellen og bestill her!


Slik er Clifton 6

Clifton-serien er kjent for å levere den perfekte kombinasjonen av demping og lett vekt. Clifton 6 gir bedre løpsfølelse med en mer behagelig passform og inkluderer et brodert design som forbedrer låsingen av foten uten ekstra vekt.

Overdelen er en engineered mesh som kombinerer støtte og stabilitet med gode pusteegenskaper, mens mellomsåle i full EVA-materiale sørger for responsiv støtdemping.

Dette er en allsidig og lett løpsko som er mer behagelig og mer effektiv enn tidligere modeller, og den egner seg like godt til intervaller som til raske langturer.

Den nye Clifton-modellen som er desginet av Klæbo, kommer i et begrenset opplag, og det er ventet at den blir raskt utsolgt.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?