Gå til sidens hovedinnhold

Her får du tak i ski og vintersport på salg

Stor etterspørsel fører til høye priser, men heldigvis har noen sportsbutikker likevel gode salg.

Det gode vinterværet mange steder i landet har ført til stor rift etter skiutstyr og andre vintersportprodukter nå januar, melder Nettavisen. Det har ført til høye priser på vintervarer hos sportsbutikkene, og det kan være vanskelig å finne gode rabatter på januarsalgene.

Heldigvis finnes det enkelte sportsbutikker som har satt ned prisene på populære vintervarer på sine respektive salg.

Fire butikker med gode tilbud

Hos langrennsspesialisten Milslukern får du blant annet gode medlemstilbud på flere skimodeller og skistøvler fra Fischer, Madshus og Rossignol.

Anton Sport har opptil 30 prosent medlemsrabatt på ski, bindinger og støvler nå du setter sammen din egen skipakke. Nettbutikken har også fine rabatter på en alpinpakker fra kjente merker. Scroll litt ned her for å finne pakkene.

Hos Sportsnett får du 25 prosent rabatt når du kjøpr ski, binding og støvler. Nettbutikken har også gode tilbud på vinterjakker og andre vinterprodukter.

Milrabs januarsalg får du blant annet knallbra priser på alpinbriller og sportsbriller fra Oakley.

Her er noen av de beste vinterkjøpene du gjør hos de fire sportsbutikkene:

Fischer fellesski med binding for barn – spar 1000 kroner

Twin Skin Race Jr er så gode at de kan brukes av unge skiløpere på trening og i konkurranser. Todelt fell med 70 % mohair og midtrand gir trygt feste og god glid. Med i pakken får du Race Classic Jr, en klassisk racingbinding for junior. Les mer og sjekk prisen her.

Oakley Flight Deck XM - spar 30 %

En stor rammeløs brille med fantastisk synsfelt i alle retninger. En av Oakleys bestselgere! På tilbud hos Milrab.

Klassiske langrennsski fra Madshus - spar 2400 kroner

Redline 3.0 Classic Cold er Madshus' nyeste racingmodell til klassisk langrenn. Idealområde på tørr snø fra 0 grader og kaldere. Les mer og bestill her.

Alpina ECL 3.0 - spar 1500 kroner

En ny toppmodell fra Alpina som både er meget og pustende. Les mer og bestill her.

Allroundski fra Head med binding - spar 3500 kroner

Skien har en konstruksjon som ikke bare er svært lett, men som samtidig gir virkelig solide kjøreegenskaper. I pakken får du med bindingen Marker KingPin 13. Les mer og bestill her.

Frikjøringsski fra Völkl med binding - spar 2200 kroner

Revolt 104 er en allsidig frikjøringsski med twintip som er utviklet av verdens beste freestyleteam. Med i pakken får du Marker Alpinist 12, en lett toppturbinding som er fullspekket med funksjoner. Les mer og bestill her.

Oakley Fall Line - 22 %

Denne rammeløse brillen har en stor medium størrelse. Fall Line Prizm XM er designet for å gi deg et bredt synsfelt og en behagelig passform. Ekstra bred stropp med silikonstriper på innsiden sørger for at brillen sitter optimalt på både hjelm og lue. På tilbud hos Milrab.

Gå rett til medlemssalgene hos Anton Sport, Milslukern og Sportsnett, og Milrabs januarsalg