Gå til sidens hovedinnhold

Her får du testvinnerne innen terrassebord til de beste prisene

Med begrensede muligheter hva angår utreise og utesteder, er det kanskje ikke noen bedre anledning til å gjøre noe med uteplassen hjemme eller på hytta enn nå.

Skal du først få pussa opp gjelder det å gjøre det til den beste prisen. Heldigvis skal du slippe å gjøre søket selv i havet av butikker og modeller. VG har nemlig gjennomført prisundersøkelse og testing blant terrassebord nå nylig. Se infografikken under:

Som du ser på bildet over tar Byggmax seieren denne gangen med de beste prisene på flere kvalitetsbord til terrassegulvet. Klikk her for å se på utvalget deres av terrassebord.

Alt Byggmax har av trevirke er av det som kalles klasse 1. De største ulikhetene mellom klasse 1 og klasse 2, som er av lavere kvalitet, er kvistinnholdet, vankant og større sprekker. Klasse 1 inneholder færre kvister totalt sett og de kvistene som er er mer friskkvist og små svarte kvister, i tillegg er det ingen vankant. Ved å velge klasse 1 kan du slippe å måtte kappe bort så mye som 50% av trevirke du jobber med.

22X95 Terrassebord impregnert - 9,90 kr/lm

Dette terrassebordet er et rimelig alternativ, som er lett å arbeide med og slitesterkt. Materialet krever relativt lite vedlikehold, og du trenger kun å rengjøre og olje inn én gang per sesong.

Her finner du det.

28X120 TERRASSEBORD IMPREGNERT - 12,90 kr/lm

Denne varianten er Byggmax sitt mest solgte terrassebord.

Les mer her.

28X120 TERRASSEBORD ROYALIMPREGNERT - 22,95 kr/lm

Følgende terrassebord har ikke fått "ROYAL" i navnet for ingenting. Det byr på både svært god fargebestandighet og formstabilitet, i tillegg til at det er godt tørket og har lange vedlikeholdsintervaller som sparer deg for tid og gir en god totaløkonomi. På grunn av det linoljelaserte overflatelaget tåler også trevirket svært tøffe klimaforhold. Det er også mindre risiko for at det danner seg sprekker i dette bordet, enn det som er tilfellet i ubehandlet og impregnert trevirke.

Kjøp her.

Lykke til med ditt oppussingsprosjekt!

Klikk her for å se mer innen byggevare hos Byggmax.

Reklame

Nå får du Casio-bestselgeren på tilbud