*Nettavisen.*

Her finner du barnas serie-favoritter

Reklame
 

Paw Patrol har blitt en storfavoritt blant mange små. Foto: Viaplay

Aladdin, Pippi og Paw Patrol - her finner du barnas favoritter.

12.03.20 18:39

Med potensielt mye innetid i tiden som kommer, er det greit å kunne skru på TV eller iPad for de små også i ny og ne. Vi har funnet frem en rekke barnefavoritter på Viaplay, som garantert holder ungene underholdt så lenge de får lov.

Her kan du lese mer om å starte et abonnement på Viaplay.

PS! Lenger nede i saken har vi funnet frem noen favoritter fra SF Kids, strømmetjenesten som samler gode, gamle klassikere og familiefavoritter som Pippi, Emil og alle de andre fra Astrid Lindgrens univers, i tillegg til nye favoritter som Vennebyen, Bien Maja og Bing.

Nå får du 2 uker gratis på SF Kids, så du kan teste innholdet og se om det er noe for deg og familien. Fortsetter du å være medlem etter prøveperioden, koster det 69 kr per måned.

Her finner du SF Kids.

Filmer på Viaplay

Aladdin

Klikk på bildet for å forstørre.  

Det er massevis av magi i Aladdin-filmen fra 2019.

Nye Aladdin er morsom for hele familien! Litt rart å se Will Smith dubbet til norsk når barna er for små til å skjønne engelsk, men selv da er det en underholdende film.

Du ser den på Viaplay.

Grusomme meg

Klikk på bildet for å forstørre.  

Grusomme meg-serien har blitt en hit, og på Viaplay finner du både den første, andre og tredje filmen, i tillegg til Minions.

Croods

Klikk på bildet for å forstørre.  

Sjarmerende film om en huleboerfamilie som må legge ut på sitt livs reise. Atle Antonsen er den norske stemmen som pappa Grug.

På Viaplay finner du en rekke barnefilmer og serier.

Frost

Klikk på bildet for å forstørre.  

Akkurat nå ligger den originale Frost-filmen på Viaplay, noe som er grunn nok i seg selv til å skaffe abonnement for mange familier. Du har garantert sett eller hørt om Frost, og har du en jente (eller gutt!) mellom 2 og 10 i hus er sjansen stor for at du har hørt ordene "Jeg er Elsa" en gang eller to.

Dragetreneren - alle filmene

Klikk på bildet for å forstørre.  

En søt historie om en ung vikinggutt og en hans helt spesielle forhold til en drage. Både Dragetreneren og Dragetreneren 2 og 3 ligger nå tilgjengelig på Viaplay for strømming, så her er det bare å starte et maraton!

Favorittserier på Viaplay

Peppa Gris

Klikk på bildet for å forstørre.  

Det skal mye til å være småbarnsforelder og ikke ha hørt om Peppa Gris, hvis det i det hele tatt er mulig. Serien var tross alt årets mest strømmede serie i 2019! Den sjarmerende serien om grisefamilien med Peppa, Georg og gjengen finnes det fem sesonger av på Viaplay.

Paw Patrol

Klikk på bildet for å forstørre.  

Hunder som jobber som blant annet politi og brannmenn? Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor Paw Patrol har blitt en så stor hit at det til og med har blitt et eget show på linje med Disney on Ice. Med 5 sesonger tilgjengelig er det bare å binge, for de som elsker den sprudlende hundepatruljen.

Paw Patrol finner du her.

Byggmester Bob

Klikk på bildet for å forstørre.  

Kan det fikses? Klart det kan! For den lille byggeentusiasten (og det er noen av dem!), så er Byggmester Bob perfekt underholdning. To sesonger med den joviale byggmesteren er tilgjengelig på Viaplay.

Blaze og Monstermaskinene

Klikk på bildet for å forstørre.  

En serie om en gutt og en monstertruck. Høres ut som en match for noen og enhver!

Shimmer og Shine

Klikk på bildet for å forstørre.  

En øyeblikkelig hit hos husets fireåring. Kanskje ikke den serien du som forelder synes er aller mest intelligent eller lærerik, men en serie barna lett forelsker seg i. Her er det glitter og magi hele veien!

I tillegg til de overnevnte, finner du også serier som Thomas og vennene hans ( Thomastoget), Polly Pocket-serien, Mias magiske verden og mange, mange flere på Viaplay.

SF Kids

Pippi Langstrømpe

Klikk på bildet for å forstørre.  

Ah, Pippi. Kjent fra egen barndom, og fortsatt til stor glede for dagens små. Pippi er tøff, og dette er barne-tv du kan sette på uten å lure på om det blir for mye bråk, glitter og fjas. På SF Kids ligger det for tiden to Pippifilmer: Pippi Langstrømpe på rømmen og Pippi Langstrømpe drar til sjøs.

Her finner du Pippi.

Emil i Lønneberget

Klikk på bildet for å forstørre.  

Alle kjenner Emil, den rampete gutten som stadig vekk havner i snekkerbua. På SF Kids finner du Emil i Lønneberget, Nye streker av Emil i Lønneberget, Emil og grisungen og tegnefilmen Emil & Ida i Lønneberget.

I tillegg til Pippi og Emil, kan du på SF Kids også se Astrid Lindgren-klassikere som Ronja Røverdatter, Brødrene Løvehjerte, Tjorven og Lotta fra Bråkmakergata. Gode muligheter for filmkos for hele familien, med andre ord!

Her kan du starte 14 dagers gratis prøveabonnement.

Det var en gang

Klikk på bildet for å forstørre.  

Husker du denne fra egen barndom? Det var en gang er faktisk fra 1978, og omhandler blant annet verdenshistorien og kroppen sett med barneøyne. Et fint valg hvis du vil at de små skal lære noe. Det finnes hele 4 sesonger på SF Kids.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.