Gå til sidens hovedinnhold

Her finner du de populære Mummi-koppene

De mest sjeldne koppene blir solgt for flere hundre tusen!

Mummitrollet har for lengst funnet veien inn i folk sine hjem og ikke da bare hos småbarnsfamilier. Nei, Mummitroll-fans finnes i alle aldre, og selv om man kan velte seg i tegnefilmer, klær, bamser og tv-serier, så er det først og fremst Mummikoppene som har tatt av i alle hjem.

Her får du kjøpt de populære koppene.

Flere av koppene er blitt særdeles etterspurt og de mest sjeldne utgavene blir solgt for svært høye summer.

Koppene kommer med motiver fra Tove Janssons historier, og har i en årrekke blitt utgitt som sesongkopper som slippes to ganger i året - vår og vinter. Disse kommer i et begrenset opplag, så her gjelder det å være rask!

I tillegg til sesongkoppene lanseres det også et par vanlige kopper som en del av det ordinære sortimentet.

For dem som har gått til innkjøp av spesial- og sesongkoppene har det vist seg at de nå sitter på en liten gullgruve. Koppene er nemlig svært verdifulle samleobjekter og dermed verdt en liten formue. De mest sjeldne koppene blir solgt for flere hundre tusener. På finn.no kan man få kjøpt en kopp til alt fra kr 200,- til 10.000 kroner. Koppene som er utgått koster som regel mye mer.

En grunn til at koppene er så populære er at de har høy affeksjonsverdi. Flere generasjoner har vokst opp med mummiuniverset, og Mummitrollene minner oss om oss selv med deres mangfold av oppførsel, væremåte og egenskaper.

Du får kjøpt koppene her.

Om du selv ikke har Mummikopper, så kjenner du sikkert noen som har dette i kjøkkenskapet hjemme. Vi synes alle hjem burde ha en liten mummisamling!

Vi har samlet noen Mummi-kopper vi synes er spesielt fine:

Her finner du Ninni - det usynlige barnet.

Her finner du lille My

Her finner du Tufsla og Vifsla-koppene