Her gjør du kupp på trendy lamper

Reklame

Sikre deg årets hotteste lampetrender til en rimelig penge.

En lampe er et viktig objekt i rommet - ikke bare på grunn av belysningen, men også fordi det fungerer fint som en dekor i hjemmet. Faktisk er lampen en av de første tingene du legger merke til når du går inn i et rom - enten det er stuen, kjøkkenet eller i gangen.

Riktig valg av lampe til soverommet er heller ikke til å unngå. Er du usikker på hvilken lampe du skal gå for? Vi har sett på noen av de største lampetrendene for 2019, og funnet lampene du kaprer deg nå.

Natur

Naturmaterialene kommer inn i våre hjem, og det er særlig lamper i tre som gjelder i 2019. Det er særlig merket Secto som er populært. Fokus på det enkle, skandinaviske designet kombinert med et godt trehåndtverk, er noe du bør lete etter. Disse lampene er perfekte til de fleste rom.

Klikk på bildet for å forstørre.

Pasteller

Duse farger som rosa og lyseblå er den nye "nøytrale". Dette er en rolig farvepalett som enkelt kan kombineres med andre farger. Skal du gå for en av disse fargene, passer det best å velge en lampe til over kjøkkenbordet eller i gangen. En bordlampe er også en vinner.

Klikk på bildet for å forstørre.

Loftlamper

En annen stor trend i år er lamper som henger ned fra taket og gir høy "wow"-faktor. De skal være som et smykke i seg selv - et blikkfang som ikke kan unngås. Før var disse lampene veldig eksklusive, men i disse dager kan du få tak i en stor loftlampe til en overkommelig pris. Bare vær obs på at du må ha et høyt tak.

Klikk på bildet for å forstørre.

Sort matt

Den matte sorte fargen spiller en stor rolle i 2019. Er du en av de som liker en røffere stil i rommet, velger du en lampe i sort matt. Disse kan brukes i de fleste rom. Taklampen, Flowerpot VP1, er ganske populær, og brukes for det meste over kjøkkenbordet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Metallisk

I år er all slags metall med i trendbildet - enten det er gull, sølv, kobber eller messing. Disse lampene gjør tydelig en forskjell i rommet og skaper en kul "industriell" stemning. Om du liker det unike og moderne, går du for en lampe i metall.

Klikk på bildet for å forstørre.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.