Gå til sidens hovedinnhold

Her kan du kjøpe digitale familiespill til PC, Mac, X-box og Playstation

Slik underholder du familien uten å gå på butikken.

I disse dager kan det være vanskelig å komme seg i fysiske butikker. Med stort behov for underholdning, er det derfor genialt at du kan kjøpe spill til din konsoll på nett, og få spillene digitalt. Vi har plukket ut noen familiefavoritter, og lenger nede i saken kan du lese hvordan det fungerer å kjøpe digitale spill.

Sjekk CDONs digitale spill her.

FIFA 20 Standard edition (PC)

FIFA 20 byr på massevis av innovasjoner, og har en helt ny følelse av realisme på banen. Akkurat nå er det hele 61% rabatt på spillet!

Les mer om spillet her.

The Sims 3: World Adventures (PC/Mac)

Når du ikke kan reise verden rundt selv for øyeblikket, kan du jo gjøre det via The Sims. I The Sims 3: World Adventures kan ta ta med simmene på sitt livs eventyr, hvor de reiser til eksotiske steder og leter etter skjulte skatter.

Se nærmere på spillet og kjøp det digitalt her.

Les også

Her finner du barnas serie-favoritter

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (PC)

I Neighborville er det kamp mellom planter og zombier, noe som byr på litt av noen utfordringer. Det elleville spillet kan du kjøpe og laste ned til PC.

Les mer og kjøp spillet her.

Banjo-Kazooie (Xbox 360)

Kan du stoppe Gruntilda fra å forvandle Banjos søster Tooty til et monster? Morsomt eventyrspill fra ca 12 år og oppover.

Her finner du spillet.

Minecraft: Xbox 360 edition

Minecraft kjenner de fleste til. Denne versjonen er for Xbox 360, og kan underholde i timesvis.

Her finner du Minekraft for nedlasting.

Les også

10 spill du kan fylle hele fritiden med

Farming simulator (PC/Mac)

En av CDONs bestselgere, som lar deg lage gårder og ta kontroll over kjøretøy og maskiner som er nøye gjenskapt fra ekte maskiner. Med denne versjonen har den populære serien virkelig tatt det til nye høyder med grafikken.

Se nærmere på spillet her.

Slik fungerer det

Her kan du lese, med CDONs egne ord, hvordan det fungerer:

1. Når du har gjennomført et kjøp av et digitalt produkt så henvises du til Digitale produkter som du finner under "Mine sider".
2. På siden som inneholder dine digitale produkter må du verifisere ditt produkt for å få tilgang til din produktnøkkel.
3. Last ned produktet via den plattformen som er beskrevet på produktsiden, eksempel på plattformer er: Steam, Uplay, Playstation Network og Xbox Live Marketplace.
4. Produktet installeres så fort nedlastningen er ferdig. Noter at det ofte medfølger en manual som inneholder informasjon om hvordan du aktiverer ditt produkt.

Ta en titt på det store utvalget digitale spill her.