*Nettavisen.*

Høstens interiørtrend: 70-tallet er tilbake

Reklame
 

Årets interiørtrender tilsier at den hippe epoken er tilbake, men med en moderne tvist.

11.09.19 11:34

Fløyel, skinn, blomsterprint, boho, naturlige matieraler, gult og grønt. Du finner ikke mer 70-tallsvibber i årets interiørtrender. Hos Jotex har de til og med egen inspirasjonsside med interiør som har en touch av det funky århundre.

På 70-tallet var det fargeglede, modige mønstre og stramme former som gjaldt. Målet var å skape kontraster.

Dog trenger du ikke å ommøblere og style alt med innslag av 70-tallet. Poenget er å mikse og matche det gamle med det moderne. Et tips er å ha ett eller to elementer som skiller seg ut i hjemmet. Pass på så det ikke er for mange elementer som skriker etter oppmerksomheten.

Her er noen 70-tallsinspirerte interiørprodukter.

Bumbi-lampe

Lamper i naturlige materialer er i vinden som aldri før. Denne lampen er i rottingimitasjon tar oss tilbake til 70-tallet.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Sofabord

Bord i sten, kombinert med sofa i fløyel/skinn og langhårete ulltepper er typisk 70-tallet. Dette bordet har klart glass og ben av marmor i midten.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Coventry lenestol

Lenestol i fløyel er populær som aldri før. Denne fra Jotex kommer i flere freshe farger. Snurrefoten gjør at den kan snurres rundt i 360 grader.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Barney gulvlampe

Dette er en kul gulvlampe i metall som gir assosiasjoner til 70-tallets Star Wars. Like lekker i alle rom.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Toledo lenestol

Det var på 70-tallet at lenestolen fikk sitt inntog. Denne lenestolen kommer i både skinn og tekstil, er ganske slitesterk og et fint blikkfang i rommet!

Klikk på bildet for å forstørre.  

Ivory bordlampe

Miks gulvlampen med denne bordlampen som også er i metall. Skjermen er halvtransparent og viser den glødende lyspæren - en fin detalj i hjemmet.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Trumpet taklampe

Få en nostalgifølelse med denne stilrene og elegante lampen. Passer inn i de fleste stiler og den lange ledningen gjør den flott over kjøkkenbordet.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Soundmaster platespiller

Vinylspillere er i vinden som aldri før, og denne fra Soudnmaster har en retrostil og en herlig lyd. Platespilleren kommer også med AM/FM-radio og CD-og kassettspiller.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Dagseng Fly

Tenk å ligge på en sofaseng som denne med en god bok og et mykt pledd. Denne dagsengen i grå fløyel er nydelig å mikse med sterke farger i puter og pledd.

Klikk på bildet for å forstørre.  

3-seters fra Muuto

En uimotståelig vakker sofa i cognacfarget silkeskinn som gjør den myk og behagelig. Fargen og stilen på sofaen kler det meste i rommet.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.