Gå til sidens hovedinnhold

Høstens interiørtrend: 70-tallet er tilbake

Årets interiørtrender tilsier at den hippe epoken er tilbake, men med en moderne tvist.

Fløyel, skinn, blomsterprint, boho, naturlige matieraler, gult og grønt. Du finner ikke mer 70-tallsvibber i årets interiørtrender. Hos Jotex har de til og med egen inspirasjonsside med interiør som har en touch av det funky århundre.

På 70-tallet var det fargeglede, modige mønstre og stramme former som gjaldt. Målet var å skape kontraster.

Dog trenger du ikke å ommøblere og style alt med innslag av 70-tallet. Poenget er å mikse og matche det gamle med det moderne. Et tips er å ha ett eller to elementer som skiller seg ut i hjemmet. Pass på så det ikke er for mange elementer som skriker etter oppmerksomheten.

Her er noen 70-tallsinspirerte interiørprodukter.

Bumbi-lampe

Lamper i naturlige materialer er i vinden som aldri før. Denne lampen er i rottingimitasjon tar oss tilbake til 70-tallet.

Sofabord

Bord i sten, kombinert med sofa i fløyel/skinn og langhårete ulltepper er typisk 70-tallet. Dette bordet har klart glass og ben av marmor i midten.

Coventry lenestol

Lenestol i fløyel er populær som aldri før. Denne fra Jotex kommer i flere freshe farger. Snurrefoten gjør at den kan snurres rundt i 360 grader.

Barney gulvlampe

Dette er en kul gulvlampe i metall som gir assosiasjoner til 70-tallets Star Wars. Like lekker i alle rom.

Toledo lenestol

Det var på 70-tallet at lenestolen fikk sitt inntog. Denne lenestolen kommer i både skinn og tekstil, er ganske slitesterk og et fint blikkfang i rommet!

Ivory bordlampe

Miks gulvlampen med denne bordlampen som også er i metall. Skjermen er halvtransparent og viser den glødende lyspæren - en fin detalj i hjemmet.

Trumpet taklampe

Få en nostalgifølelse med denne stilrene og elegante lampen. Passer inn i de fleste stiler og den lange ledningen gjør den flott over kjøkkenbordet.

Soundmaster platespiller

Vinylspillere er i vinden som aldri før, og denne fra Soudnmaster har en retrostil og en herlig lyd. Platespilleren kommer også med AM/FM-radio og CD-og kassettspiller.

Dagseng Fly

Tenk å ligge på en sofaseng som denne med en god bok og et mykt pledd. Denne dagsengen i grå fløyel er nydelig å mikse med sterke farger i puter og pledd.

3-seters fra Muuto

En uimotståelig vakker sofa i cognacfarget silkeskinn som gjør den myk og behagelig. Fargen og stilen på sofaen kler det meste i rommet.